Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když svobodná a svobodu milující Charlie McKenziová zjistí, že pro nového majitele firmy pana Edwarda Walcotta je jednou z nejvyšších hodnot rodina, rozhodne se pojistit si práci. Půjčí si od nejlepší kamarádky Stacey dceru, najme si nezaměstnaného mladého herce a sehraje před novým šéfem milující manželku. Ale manželství na jednu víkendovou večeři se záhy zvrtne v improvizaci na plný úvazek, když se její nadřízený stane také jejím novým sousedem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (19)

Yardie 

všechny recenze uživatele

Je to tak mezi 40-50%. Nebylo to zase tak špatné, jak jsem čekal. Samozřejmě příběh se záměnami a hraním rolí už jsme viděli mockrát. Také bylo od počátku jasné, jak to dopadne - už jsme také mnohokrát viděli. Nicméně, bylo to docela svižné, pár vtipných momentů a celkově to bylo natočeno tak pohodově, že se na to dalo koukat. Není to sice ani průměr, ale mírný podprůměr, ale jsou i horší. Howgh! ()

rodo 

všechny recenze uživatele

Tori Spelling je naprosto otřesná a je pravda, že mé hodnocení je ovlivněno averzí vůči této "herečce". Ale nelze přehlédnout, jak neuvěřitelně přehrává. Film samotný je vršením jednoho klišé na druhé. Ač se jedná o komedii, ani jednou jsem se nezasmál. A stále přítomné hudební podbarvení má drsnější účinky než lobotomie. Malým plusem je jen herectví Abigail Breslin, která je jako jediná ve filmu snesitelná. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Rodina podle plánu je po 10seti letech první film, kde jsem dokázal Tori Spelling překousnout a dokonce jsem se na ni i díval! Film samotný je slušný, během sobotního odpoledne vůbec neurazil a dokázal vytvořit i nějakou tu zábavnou scénku (především malá "půjčená" holčička umí skvěle zaperlit). Kdo by čekal, že takové blbosti dám někdy 2* a ještě si nebudu stěžovat na ztracený čas... ()

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná rodiná komedie, s tragickými hereckými výkony, předvídatelným dějem a s nechutným hudebním podbarvením, které mi způsobovalo pocit úzkosti. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama