Reklama

Reklama

Space Jam

  • USA Space Jam (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jeho Veličenstvo a Jeho Králičenstvo - to je ale tým! Michael Jordan střílí, Bugs Bunny přihrává a celá kavalkáda hvězd z kreslených filmů Looney Tunes zaplavuje Space Jam. Parta Tune Squad vyzve Nerdlucky na basketbalový zápas, ve kterém se má rozhodnout, zda Looney Tunes zůstanou tady... nebo se stanou pouhou atrakcí ve vzdálené galaxii. Nerdluckové jsou ve výhodě, protože mají strašlivou tajnou zbraň - ukradli totiž umění největším hvězdám Národní basketbalové ligy jako Charles Barkley a Patrick Ewing. Ale to ještě není všechno, lidičky. Tune Squad má taky tajnou zbraň. A tou je ten nejlepší hráč na světě a v celém vesmíru! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (318)

campix 

všechny recenze uživatele

Asi největší klasika mého dětství. Tenhle film jsem viděl tolikrát, že mu prostě nemůžu dát méně nežli čtyři hvězdičky i když vím, že kvalitou na to asi nebude mít. Ale pokaždé když ten film vidím, tak se vrátím do nějakých těch 8-10 let a je zase ze mě malý kluk a koukám na basket animáků s Michaelem Jordanem. Kult, který mě bude vždycky bavit. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Fakt skvelý námet a pomerne dobre prevedený do filmovej podoby. Akurát je to strašne krátke. Ak vezmeme do úvahy dlhočizné záverečné titulky a úvodnú titulkovú montáž s fotkami Michaela Jordana, nemá to ani 80 minút a ku koncu to aj vidieť (k zápasu tu dôjde z ničoho nič, akoby niekto pretočil film o 20 minút). ()

Reklama

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Space Jam stačí vidět jednou a když ho neuvidíte o nic nepříjdete. Postavičky z Looney Tunes a Micheal Jordan hrají basketballový zápas s potvoram z vesmíru o to, kdo je nejlepší v celým vesmíru. Samozřejmě vyhrajou. Film není úplně špatný, jen je opravdu vyloženě zbytečný. Dalo by se přijít na něco lepšího a ušlechtilejšího. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Fakt nechapu to nizky hodnoceni, sice se nejedna o buhvico a serialy s jednotlivejma postavickama jsou zabavnejsi, ale na to, ze tady jde vlastne jen o jedno basketbalovy utkani, je to slusna zabava, navic diky slusny hudbe, docela povedeny animaci a sviznymu deji, obzvlast, kdyz ma film jen nakejch 75 minut, tak je celej film dost sviznej. Navic se animaky s realitou povedlo skloubit docela uspesne a Jordan vubec nehraje spatne. Jelikoz ma film za cil jen pobavit a to se mu dari moc dobre, nevidim duvod k nizkymu hodnoceni. ()

902 10 

všechny recenze uživatele

jednoho krasneho dne meli zrovna warneri poradu, kde vymysleli namet na novy film. mezi navrhy byly takove evergreeny, jako velkofilm o hrani lizaneho mariase s richardem gerem v roli kurtizany, krvava akce z prostredi konfliktu mezi budhisty a eskymaky, ve vedlejsi roli s julii roberts v kostymu ledniho medveda a romanticky film o jiskreni mezi chudou zidovskou divkou a orangutanem. nakonec vsak zvitezil neprilis favorizovany namet o basketove seanci s looney tunes v cele s bugsem proti nerdluckum. sef warneru a velky fanousek chicaga bulls si navic prosadil, aby za looney tunes nastoupil i michael jordan (scottie pipen zrovna nemel cas) a nerdluckum at se daji schopnosti pata ewinga, charlese barkleyho a jejich o neco min znamych kamosu, at ma ten zapas aspon nejakou uroven. a pry kdyz se k tomu pripocte neco steku ruznych celebrit (napr. bill murray, pokud vas to zajima), bude to v klidu. a mel pravdu. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (19)

  • Michael Jordan skutečně nosil při každém zápasu v dresu Chicago Bulls své basketbalové trenýrky z vysoké školy. (PußyMagnet)
  • Chuck Jones, který má na svědomí mnoho původních Looney Tunes/Merrie Melodies grotesek a i některé postavy vyšly z jeho hlavy, silně neměl rád tento film. Nevěřil už premise, že by Bugs Bunny potřeboval pomoci od Michaela Jordana i zbytku kreslených postaviček porazit Monstrars, dokázal by to prý za 7,5 minut (čemuž odpovídá délka původních grotesek). Také přihodil, že by Porky Pig nikdy neřekl, že se pomočil. (Zodd)
  • Nepřirozený pohyb Michaelova míčku při golfu komentuje Bill Murray slavným Frankensteinovým zvoláním: „It is Alive!“ (efenberger)

Související novinky

O čem bude druhý Space Jam?

O čem bude druhý Space Jam?

22.10.2020

Na Twitter před pár dny unikla synopse pokračování Space Jamu, v němž legendárního Michaela Jordana nahradí basketbalista LeBron James. A zdá se, že filmové pokračování populární hrané i částečně… (více)

Druhý Space Jam má zelenou

Druhý Space Jam má zelenou

20.09.2018

Dvojka basketbalové komedie Space Jam se oficiálně hýbe kupředu. V hlavní roli vystřídá Michaela Jordana basketbalista LeBron James, asi nejzajímavější to ovšem je na producentské židli. Tam totiž… (více)

Space Jam 2 našlo režiséra

Space Jam 2 našlo režiséra

09.08.2018

Pokračování basketbalové komedie Space Jam, ve které se v roce 1996 objevil v hlavní roli legendární Michael Jordan, zdá se našlo režiséra. Studio Warner Bros. momentálně jedná s Terencem Nancem (An… (více)

Justin Lin natočí Space Jam 2?

Justin Lin natočí Space Jam 2?

03.05.2016

Basketbalová komedie, v níž se kreslení hrdinové od Looney Tunes spojili s Michaelem Jordanem, aby napráskali zlým mimozemšťanům, se dočká pokračování. Kdekdo si myslel, že je druhý Space Jam jen… (více)

Reklama

Reklama