Reklama

Reklama

Srdce k pronajmutí

(TV film)
  • Kanada Borrowed Hearts (více)

Obsahy(1)

Mladý a pohledný majitel továrny patří k oněm schopným mužům, kteří mají v obchodních záležitostech šťastnou ruku a v životě dostatek zábavy. Co by mu tak mohlo scházet? Zvládne přece všechno - i poněkud podivínskou podmínku jednoho z důležitých obchodních partnerů. Ten totiž vyznává tradiční rodinné hodnoty a rád by poznal Samovu ženu a děti. Jenže kde tak honem vzít šťastnou rodinu a útulný domov? Navíc se blíží Vánoce. Kathleen je zase krásná a osamělá svobodná matka. Pracuje v Samově továrně a sní o tom, že jednou vydělá tolik, aby zaplatila hypotéku na byt. Ona potřebuje peníze a Sam potřebuje vytvořit dojem šťastné rodiny, a tak spolu uzavřou obchodní smlouvu. Vypadalo to prostě - stráví spolu vánoční svátky, Sam podepíše lukrativní smlouvu a zase se rozejdou. Jen kdyby Sam za tu krátkou dobu nepoznal něco, co nikdy předtím... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (34)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Už je síce dávno po Vianočných sviatkoch, no ja som si až teraz pozrel vianočnú romantickú komédiu "Srdcia na pôžičku". Natočil ju v roku 1997 kanadský režisér Ted Kotcheff. Vzhľadom k tomu, že mám filmy z Vianočnou tématikou rád, tak mi to padlo vhod i po Novom roku. Avšak nijak zvlásť ma to divácky nenadchlo. Scénar je nedotiahnutý, celé to pôsobí prvoplánovo a v konečnom výsledku naivne. A aj tá vianočná atmosféra je dosť nevýrazná. ** ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Příjemný vánoční film, který jsem viděl už potřetí, ale znovu se mi líbil a pořád má pro mne jakési vánoční nádherné kouzlo. Poprvé jsem ho viděl na Štědrý večer, kdy ho dávala Nova, a asi proto ho mám už tak nějak spjatý s Vánocemi a vánoční pohodou. Takže samozřejmě i tato vánoční rozněžnělost se podepisuje na mém hodnocení. Film je to sice možná jak z červené knihovny, příběh možná není zrovna originální, ale přesto je to krásný příběh, který se naprosto úžasně hodí k Vánocům a který při té správný konstelaci dokáže velice úžasně zapůsobit. A potom je zde ještě jedna věc, co tento film dělá v mých očích kvalitním a nezapomenutelným, a to sice Hector Elizondo. Ten je tady opravdu jako nějaký anděl, který ani nemusí moc hrát, aby působil příjemně, jemu stačí jeho vhodné vzezření a tajemný pohled, a je hotovo. Ale samozřejmě i ostatní herecké výkony jsou docela dobré a například scéna na vánočně osvětleném kluzišti je přesně ukázkou, co by se mělo ve vánočních filmech objevovat. Takovéhle scény na vánočních filmech prostě miluji. Na konec mého komentáře musím konstatovat, že tenhle film je velice povedený a je pro mne jedním z těch nezapomenutelných vánočních filmů, který mě dokáže správně naladit na vánoční atmosféru. Takže je to za čtyři hvězdičky, v rámci vánočních filmů se skutečně jedná o nadprůměr. ()

Reklama

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Další z mnoha romantických amerických slaďáků. Tenhle film navíc ani neoplývá žádnými zvučnými jmény (možná až na Hectora Elizonda, kterého znám převážně ze seriálu Nemocnice Chicago Hope). Tento film mi připadá (asi ještě trochu více než ostatní) přitažený za vlasy, protože je zkrátka už moc pohádkový a sentimentální. Opět jeden z těch filmů, který jsem viděla strašně dávno a na který se znovu dobrovolně určitě nepodívám. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

V pseudorozněžněné atmosféře vánočních svátků je to opravdu příjemně strávená hodinka a půl rodinné, nijak nezatěžující, zábavy. A Hector Elizondo je tradičně sympatický aniž by to od něj vyžadovalo nějakou velkou snahu, skoro byste do něj řekli, že je to duch Vánoc. I když Rowan Atkinson v Love Actually má taky svoje kouzlo;) ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Vánoční pohodovka, u které už po pěti minutách víte o čem to bude, co všechno se stane a jak to dopadne. Nicméně je natolik milá a Hector Elizondo natolik okouzlující, že jí to celkem snadno odpustíte, stejně jako všechna ta obvyklá klišé, instantní dějové zvraty a naivitu. Z letošní nadílky televizních vánočních filmů zatím ten nejpříjemnější. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama