Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Učitelka mateřské školky Sarah Nolanová se těžce vzpamatovává z rozvodu. Příbuzenstvo a přátelé jí neustále dohazují nadějné partie. V podobné situaci je také Jake Anderson, kterému nové vztahy vnucuje kamarád, právník Charlie. Sestry Carol a Christine donutí Sarah, aby šla na schůzku, kterou jí domluvily pomocí internetu. Překvapená žena na místě objeví svého ovdovělého otce Billa, což však sestry neodradí. Na jejich další inzerát odpoví osmnáct mužů a ony Sarah donutí, aby se alespoň s některými sešla. Byla by z toho jen řádka trapasů, kdyby jedním z nich nebyl Jake, za něhož odpověděl Charlie, a pak ho přiměl na schůzku jít. Mladí lidé si padnou do oka, i když jsou oba nejistí a příliš opatrní. Sarah se navíc nedávno seznámila se sympatickým Bobem Connorem, otcem svého žáčka Austina, s nímž se začne rychle sbližovat. Setká se však znovu i s Jakem, se kterým stráví nečekaně příjemný večer. Situace se zkomplikuje, když navštíví Boba a najde u něj kolegyni June. V šoku a zklamaná se vrátí domů. Bob se jí vzápětí přijde omluvit, jenže právě v nejméně vhodnou chvíli se objeví Jake. Také on zklamaně odejde. Sarah se rozhodne pro Boba, z toho se ale vyklube sobec, který si chce jen užít. Když Sarah po čase zahlédne Jakea, vyběhne za ním, ale všimne si, že je s krásnou Sherry, kterou mu kdysi dohazoval Charlie. Zdá se, že ačkoli jsou jeden pro druhého stvořeni, v cestě jim stojí příliš mnoho překážek a nečekaných náhod. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Seznámení přes inzerát neuznávám. Podle mě to je zbytečné a to i pro velké zoufalce. No amíci zase natočili jednu z mnoha typických amerických romantických komedií. Jen v téhle byl menší rozdíl(který se mi líbil), že nakonci se ženská honila za chlapem. Většinou to bývá naopak. Ale ty sladký happyendy už mě moc nebaví. Hodně se mi tu líbila zachovalá pětatřicátnice Dianka, ale mužský ansábl mi tu neseděl. SPOILER: ačkoliv bylo jasné, že ji dostane Cusack, tak jsem fandil Melroneymu(které ho znám z přátel). KONEC SPOILERU. Příště dám přednost jiné zábavě než koukat na podobné psí kusy. 25% ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Film jsem sledoval z vyložené nudy v autobuse a musím konstatovat: ne, ne, ne. Přesně z tohoto důvodu jsem fanouškem hollywoodských akčních blockbusterů, které obvykle předvedou něco, co jsme ještě neviděli. Na Lásku na inzerát je naprosto zbytečné se dívat - danou zápletku vidíte třikrát denně v reálném životě, na to nepotřebujete chodit do kina. Představíte si, že by třeba ve večerních zprávách informovali o tom, že jeden z občanů šel nakupovat? Ze stejného důvodu si nedovedu představit, že by někdo dobrovolně sledoval toto. ()

Reklama

jirkahorn 

všechny recenze uživatele

Místy úsměvné, ale od začátku do konce prokouknutelné jak lustr z křišťálu. Zítra si ani nevzpomenu o čem to bylo a pozítří už ani nebudu vědět, že jsem to viděl. Při větším využití potenciálu spletitosti mezilidských vztahů by to možná dosáhlo i na průměr, ale tohle bylo jen o píď nad úrovní telenovel z latinské Ameriky... ()

otík 

všechny recenze uživatele

Sice hodně slabých 80%, ale přeci jen jako starý romantický bard nemůžu slevit. Celý film se nese v těžce pohodové atmosféře a především citlivě vybraná hudba a písničky dotvářejí tento romantický filmeček do sladké a chutné podoby. Hlavní hrdinka i hrdina jsou sice po rozvodu hodně zmatení, zranitelní a nervózní, přesto si k sobě i díky psím mazlíčkům a především touhy po pořádném vztahu cestu najdou. Není to sice cesta přímá a bezbolestná, ale divák ji rád podstoupí, neboť ho na cestě za happy endem provázejí příjemné herecké persony (zajímavá Perkins, okouzlující Plummer, darebně rozkošný Mulroney), neustále přítomný úsměv a pár podařených vtípků. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Když jdu do romantické komedie, tak vím, že to bude pohoda a neřeším předvídatelnost, protože to přece vím už jasně z nahoře vypsaného žánru. A nemohu pomoct, tohle byla moc hezká pohádka jak princ k princezně přišel bez nějaké větší újmy na zdraví. Já se usmívala a na konci jsem se tetelila jak malá holka. O to mně přece šlo a to je hlavní důvod proč hodnotím tak jak hodnotím.....a viděla jsem ho už třikrát :-) A John s Dianou byli moc roztomilý pár. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (3)

  • Fenka Matka Tereza byla hrána dvěmi šestiměsíčními newfoundlandskými štěňaty - Molly (která hrála ve většině filmu) a Maeve (která hrála scény ve vodě). Režisér Gary David Goldberg po skončení natáčení obě štěňata adoptoval. (HappySmile)
  • Režisér Gary David Goldberg dal Johnu Cusackovi scnénář a povzbudil ho k tomu, aby změnil kterékoliv dialogy své postavy tak, aby mu lépe seděly. Nakonec byl pěkně překvapený, když mu Cusack poslal 35 stran nových dialogů. (HappySmile)
  • Maskotem společnosti UBU, kterou vlastní režisér Gary David Goldberg, je také newfoundlandský pes, jako ve filmu. (HappySmile)

Reklama

Reklama