Reklama

Reklama

Příběh lásky

(TV film)
  • Francie Il court, il court le furet

Obsahy(1)

Pierre a Marion se scházejí v kanceláři u rozvodového soudce. Každý z dvojice líčí ze svého pohledu dva roky manželství, manželé se vracejí k zásadním okamžikům vztahu. A odhalují pohnutky, které vedly jejich kroky. Soudce, zprvu nezúčastněný pozorovatel, je vtahován do příběhu dvojice, která se hluboce miluje, ale nedokáže si promluvit o svých nejniternějších přáních. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Oxymoron 

všechny recenze uživatele

Učil jsem se makroekonomii a potřeboval jsem nějaký ten šum na pozadí, aby mi to učení líp šlo (no spíš abych dělal cokoliv jiného, než se učil, přiznávám). Pustil jsem TV a tam Příběh lásky - no, budiž. Ale světe div se, já se do toho najednou úplně zakoukal a začlo mi to připadat celkem dobré. A za chvilku už jsem jen čučel, skripta se válela po celém pokoji bez povšimnutí a já kousal nehty nervní z toho, jak tenhle páreček nakonec skončí :) Bohužel se překvapení nekonalo, závěr byl jako vystřižený z béčkových červených knihoven. Musím ale uznat, že bez toho konce je to ve svém žánru fakt pěknej film. PS - Možná to ale berte trochu s rezervou - ono je totiž cokoliv lepší, než se šprtat makro... ()

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Francie není Německo ! A toto tvrzení neplatí jen na mapě nýbrž i ve filmu. Tam, kde němci cpou do svých laciných romantických filmů jednu kýčovitost za druhou až se člověk začíná modlit k bohu jihoamerických telenovel, si francouzi vystačí s jednoduchostí, nonšalancí, sympatiemi hlavních postav, které bývají pečlivé vybírány na základě vzájemného jiskření a dobrým příběhem, který nenudí a drží vše pěkně pohromadě. Ačkoliv nejsem milovníkem romantických filmů tak musím uznat, že tento mě chytil za srdce. Ani ne tak svojí vyjímečností (pokud tu nějaká skutečně byla) ale svou jednoduchostí a plynulostí, kdy nic nenarušovalo poklidný tok děje a člověk si mohl užívat hereckých výkonů téměř jako v divadle. Nakonec jsem nelitoval, že jsem to nepřepnul na jiný kanál. .) ()

Reklama

Heraldika 

všechny recenze uživatele

Krásné krásné...chtěla jsem se původně jen podívat na začátek, ale tenhle film chytnul za srdce..Nenápadný, jednoduchý, ale velice dobře natočený příběh jednoho vztahu. ()

Tery16 

všechny recenze uživatele

Není to nic objevného, ale nerada bych tento snímek třemi hvězdičkami zařadila do průměru. Příjemně se na něj kouká a i nějaký ten dojem v člověku zanechá. Když k tomu připočtu sympatické představitele hlavních rolích, dostávám se rázem na 70%, možná i malinko výše. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama