Reklama

Reklama

Gagarin

  • Rusko Гагарин
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Krátkometrážní
Rusko, 1995, 3 min

Scénář:

Alexij Kharitidi

Obsahy(1)

Snímek ukazuje příběh housenky, která se svojí zvědavostí dostane do badmintonového košíku a poznamená ji to i do doby, kdy bude motýlem .. (ČSFD)

Recenze (8)

Matty 

všechny recenze uživatele

Všelijaká havěť debužíruje na listech rostlin, když v tom jejich idylu naruší neznámé zvuky. Jedna z housenek se záhy stane prvním (a nedobrovolným) hmyzím kosmonautem, z čehož si ponese následky na celý život. Navzdory trpkému závěru spíše úsměvný příběh z říše hmyzu. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

veselou bajku o hmyzím kosmonautovi jsem opravdu ještě neviděl, tak jsem se pobavil trošku u této. Nápad to má i slušnou animaci, ale přece jen nemůžu překousnout šokující přerod z housenky do motýla. Tudíž jen slabší 3hvězdy. Odkaz na video tu najdete. [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Machrovic 

všechny recenze uživatele

Co všechno nelze vtěsnat do tří minut! Touhu po létání, opičení, zvědavost, snahu vyniknout, být v něčem pionýr (ve smyslu být průkopník, ne člen "Gottwaldjugend"), odlišnost, překvapení, nevolnost, splnění snu, ztrátu iluzí a ještě mnohem, mnohem víc. Jediné co mi brání dát filmu pět hvězdiček je grafické zpracování. ()

Reklama

Reklama