Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krátce poté, co policie objeví vraždu tří kamarádů, policejní inspektor Wallander zjistí, že jeho přítel a kolega Svedberg je mrtvý. Wallander zpočátku věří, že se Svedberg zabil sám, ale brzy odhalí vazby mezi Svedbergem, třemi přáteli a čtvrtou osobou, mladou ženou v ústavu pro duševně choré. (oficiální text distributora)

Recenze (4)

Aky 

všechny recenze uživatele

Málo platní, tohle Švédové umějí. Ať hraje Wallandera Kenneth Branagh nebo tento méně známý Švéd Rolf Lassgård, pořád je to poctivě a promyšleně vystavěný příběh s psychologickým ponorem, o jakém se většině amerických krimi dramat tohoto typu nesní. ()

dogma97 

všechny recenze uživatele

Stejná rutinní bramboračka jako většina produkce pánů Nesbo a Mankell. Navíc představitel Wallandera, nudný strejda - to si můžou dovolit jen výjimečně silné a dobře natočené předlohy. ()

Reklama

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Skandinávské detektivky můžu. Je to něco nového a hlavně je to většinou dost dobré. Tenhle film je příkladem toho, že není všechno zlato, co se třpytí. Tahle krimi je nudná, má neskutečně stupidní děj a nenajde se v ní nikdo, kdo by byl sympatický. ()

troufalka 

všechny recenze uživatele

Tohle mělo takový spád a napětí, že jsem tomu odpustila i ten konec. :o) Přemýšlím, v čem jsou severské detektivky tak jiné? Většinou mají šťávu, vydařené zápletky a žádná hluchá místa. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama