Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jejich inteligence vzroste díky marihuaně natolik, že se dostanou na Harward. Kuřivo však dojde a tak si musí nějak pomoci, neboť zde se "bylinné terapie" nevedou...  Dva obyčejní chlapíci hulí marihuanu, což má neobvyklý efekt na jejich mozkový potenciál. Jejich inteligenční kvocient vzroste natolik, že jsou schopni zvládnout Harvardskou univerzitu. Jenže když jim kuřivo dojde, jsou odkázáni sami na sebe a musí si v této prestižní instituci, kde se "bylinné terapie" nevedou, nějak pomoci. A věřte, že zkoušejí kouřit opravdu ledacos... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (372)

Yardie 

všechny recenze uživatele

No, taková komedie/nekomedie. Vyloženě vtipných momentů tam bylo jako šafránu. Zbytek byl jen takový mišmaš sprosté mluvy, blbých hlášek, rádoby vtipných scén a dialogů a nefungovalo to. Mohla to být docela dobrá komedie, ale jelo se příliš na sílu s těma sprostýma kecama a hláškama, resp. bylo jich tam příliš a znělo to spíše trapně. Mě to nevadí, ale když je to pořád, už je to otravné. Příběh taková klasika, zde o něj nejde, jde o tu vtipnost a ta nebyla taková, jaká měla být. Prostě se jelo na to, mermomocí dělat hlášky, ale nepovedlo se to. Škoda! Navíc to neustále ksichtění hlavních postav mi lezlo krkem. 50% Howgh! ()

pravo 

všechny recenze uživatele

Kto hulí, ten umí je škoda, že umí je v tomto prípade iba spojenie v názve filmu a o tvorcoch sa dá povedať- kto točil tento film, ten nevie. Slabulinká komédia snažiaca sa vyťažiť s popularity marihuany u mládeže a oceniť ju dokážu iba naozaj sfetovaní jedinci alebo -násťroční hľadajúci alternatívu a niečo.... .Proste a jasne jedná o hovadinu i keď miestami zábavnú. ()

Reklama

MARTIN*I 

všechny recenze uživatele

Výborej film!!!! Fakt úžasná komedie, která stojí za to, aby jste si jí pustili!!! Kdo řiká, že se nezasmějete tak mi věřte, že kecá!!! Protože kdo má aspoň malinko vyvinutej smysl pro humor tak se u toho bude lámat jako debil :-)!! Skvělý herci i hudba + skvělý fórky a scény, navíc tohle téma mě neomrzí... Sklánim poklonu tomuhle filmu a moje bránice taky... Škoda jen tohohle mizernýho hodnocení tady... Ale doufam, že vás to neodradí od shlédnutí tohohle filmu .-) ()

Easykk 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší vykouřenej film který jsem ve svym životě viděl, byly i doby kdy jsme to dávali každej den večer před usnutím jako povinnou vysmávačku všemu a všem. Neskutečné odlehčování reality - Kdybych byl černej nestalo by se mi to - Se vší úctou pane, vykuřte mi vocas!! - Naprosto šílené situace s naprosto obrovskými špeky :o) A scéna na gauči kdy kouřej a povídaj a kouřej a povídaj a kouřej a padaj, tak tu jsem zažil taky :D A komu to vadí, ať si zadek hladí a ukájí se tím, že přece se nebude odtrhávat od reality jen proto, aby si mohl v rakvi říct: Jo ku*va, tak jsem ten život prožil bez všeho toho hnusu po kterym se motá paměť a mizí slovní zásoba abych tu teď mohl ležet a nechat se žrát červama - jupííííí!!!! Ale já si řeknu: a prožil jsem to s těma občasnejma hnusama nestydim se za to že tu teď hulim s červama - jupííííí!!!! :o) ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Poprvé se mi to určitě líbilo víc, ale když jsem se díval podruhé, tak už mi to nepřišlo nějak extra. Asi bych musel být taky zhulený, abych si to užil. Námět to má určitě dobrý, ale i když se jedná o zábavný film, tak jsem se teď podruhé už určitě nezasmál a to jaksi od komedie požaduji. Borci to ale dejme tomu zahráli dobře a přizvali i své kámoše Cypress Hill, které mám moc rád. Je pravda, že se konečně jedná o něco jiného než klasický teen movie, ale ty krásné ženy mi tu vážně chyběly. Nezapomenutelné hlášky: Kde sou mý děvky? Buy Us Fuck U. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • Ve filmu se vedle hip-hopových ikon Method Mana a Redmana, objevila taky populární hiphopová kapela Cypress Hill. (Pumiiix)
  • Silas a Jamal vykopali mŕtvolu amerického prezidenta J. Q. Adamsa v neznámom cintoríne. V skutočnosti je pochovaný v kripte v kostole. (DonParegio)

Reklama

Reklama