Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jejich inteligence vzroste díky marihuaně natolik, že se dostanou na Harward. Kuřivo však dojde a tak si musí nějak pomoci, neboť zde se "bylinné terapie" nevedou...  Dva obyčejní chlapíci hulí marihuanu, což má neobvyklý efekt na jejich mozkový potenciál. Jejich inteligenční kvocient vzroste natolik, že jsou schopni zvládnout Harvardskou univerzitu. Jenže když jim kuřivo dojde, jsou odkázáni sami na sebe a musí si v této prestižní instituci, kde se "bylinné terapie" nevedou, nějak pomoci. A věřte, že zkoušejí kouřit opravdu ledacos... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (372)

Stegr 

všechny recenze uživatele

40% - U tohohle budou uchcávat tak maximálně kucí s kšiltem nakřivo a kalhotama s rozkrokem na kolenou. Pro ty ostatní, k nimž se s pýchou hlásím, uvidí film, který jde tak trochu mimo ně. Nenudil jsem se, to ne, ani jsem se však nebořil smíchy. Koukat se na to dalo, ale tento filmový subžánr já neocením, pokud není vtipný až na půdu, což tohle nebylo... ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Co vše se skrývá za komedií? Obyčejná a nefalšovaná reklama na lehké drogy. Po takové komedii, která si dá do sloganu, že kdo hodně kouří "správný" bluf, tak už umí, tak na to slyší mladý, nezkušený divák a dealeři si mnou ruce a odchytávají si je po tomhle filmu, kde jinde, než rovnou u kina. Přitom čas ukázal, že kdo kouří pravidelně marihuanu, tak mu jeho IQ nepovyroste, a pokud ano, tak se to musí projevit v nějaké činnosti. Dealeři lehkých drog se brání, že prý chtěli nechat vydělat i kamarády policisty, aby nepřišli o zaměstnání. Inu každý se sichruje jak umí. Takže kdo je vinný a kdo je bez viny? Každý je stejně tak vinný jako je i bez viny? A už takový nerozhodný člověk míři ke kartářce či astrologovi (nikdy ne za astronomem), a motá se v kruhu. Svět prý už lepší byl, takže už se v tomhle směru nedá ničemu moc divit. (1. 10. 2010) ()

Reklama

Freefinger odpad!

všechny recenze uživatele

Po brku se zdá vše veselejší a kdybych si pozval pár kámošů, vytáhli jsme vodnici a pustili si toto, zřejmě bychom se občas zasmáli, ale co si budeme povídat, po dobrém modelu dostanete záchvat smíchu i z radiátoru. Chápu, že hodnocení tady spíše vystihuje vztah recenzentů k trávě jako takové a ne k filmu samotnému. Ano, zřejmě existuje 'americký sen', v němž chovanci z americké pobočky Jedličkova ústavu s koním ksichtem, kteří hulí jedno brko za druhým, balí prezidentské dcerušky na neuvěřitelně trapné a oplzlé hlášky, do toho levou zadní studují na Harvardu a pak třeba ještě natočí 'cool kultovní' komedii. Tohle však rozhodně není ten případ. Pokud opravdu platí, že kdo hulí, ten umí, pak tvůrci této rádoby taškařice kouřili zřejmě technické konopí nebo místo vdechování jen vyfukovali... ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Typicky černošská komedie(v dobrém slova smyslu)s dvěma zhulenci, kterým umře kámoš (velice zábavným způsobem :-D ) a oni ho pak "vyhulí" a dostanou se na vysokou školu. Svým humorem a výroky štvou většinu lidí kolem sebe a za jejich výsledky díky mrtvému kámoši Ivorymu, který jim říká správné odpovědi se o ně pere hned několik prestižních škol. Jeden z kategorie nesmrtelných a vtipných snímků, které nemají ani tak extra pointu jako spoustu skvělých momentů a nadupaných hlášek. ()

Tydlidáš 

všechny recenze uživatele

Máš papír? Máš trávu? Legendární seznámení. Na tak jednoduchou zápletku je tento film fakt mega čupr film film. Tato dvojce je opravdu geniální a díky tomuto filmu vim že ne jen kvůli své hudbě. U tohohle filmu se fakt vždycky hodně bavim a hromadu přehnaných hlášek asi jen tak nezapomenu. Takže já du na voběd a pak se pudu pěkně vysrat =) =) =) ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy se strhne hromadná rvačka na večírku v kostýmech, lze vidět prát se i bývalého šampiona organizace UFC, Chucka Liddella. (The Viper)
  • Scény odehrávající se na "Harvardu" se ve skutečnosti točily na UCLA (Kalifornská univerzita v Los Angeles). (ČSFD)

Reklama

Reklama