Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jejich inteligence vzroste díky marihuaně natolik, že se dostanou na Harward. Kuřivo však dojde a tak si musí nějak pomoci, neboť zde se "bylinné terapie" nevedou...  Dva obyčejní chlapíci hulí marihuanu, což má neobvyklý efekt na jejich mozkový potenciál. Jejich inteligenční kvocient vzroste natolik, že jsou schopni zvládnout Harvardskou univerzitu. Jenže když jim kuřivo dojde, jsou odkázáni sami na sebe a musí si v této prestižní instituci, kde se "bylinné terapie" nevedou, nějak pomoci. A věřte, že zkoušejí kouřit opravdu ledacos... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (372)

pravo 

všechny recenze uživatele

Kto hulí, ten umí je škoda, že umí je v tomto prípade iba spojenie v názve filmu a o tvorcoch sa dá povedať- kto točil tento film, ten nevie. Slabulinká komédia snažiaca sa vyťažiť s popularity marihuany u mládeže a oceniť ju dokážu iba naozaj sfetovaní jedinci alebo -násťroční hľadajúci alternatívu a niečo.... .Proste a jasne jedná o hovadinu i keď miestami zábavnú. ()

Turiec odpad!

všechny recenze uživatele

To malo byť akože čo?! Neuveriteľná trápnosť, prabiedne "herecké" výkony a žiadny scenár. K tomu stupídne dialógy, alebo lepšie povedané zmes nesúvislých monológov. Český dabing je primerane blbý a aby bol chaos dokonalejší postavy v ňom majú veľmi podobné hlasy. Jedným slovom by sa dala kvalita filmu vyjadriť ako: otrasné. Je to naozaj "high". Tvorcovia totiž siahli na vrchol trápnosti, nechutností, primitívnosti a úbohosti. Film však nastoľuje aj dôležité otázky, ako napr.: "Prečo som to vôbec zapol?" ()

Reklama

Elementál odpad!

všechny recenze uživatele

Já, jakožto hulič, se cítím tímhle filmem upřímně znechucen a uražen. Naprosté zesměšnění poměrně kultivované společnosti milců trávy je skoro až k pláči. Když k tomu připočteme, o jak "úžasné" fóry se jedná, ohodnotíme "příběh" a vůbec vše co k filmu patří, nemůžeme se dostat k lepšímu hodnocení, než je odpad!. Chápu, že tahle "komedie" byla natočena asi pro jinou cílovou skupinu a taky se bojím, źe taková cílová skupina existuje, ale o to je to akorát smutnější. Ach jo. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Černošská komédia ako remeň. A div sa svete dá sa na tom zasmiať. Nie že by to nebolo riadne pritiahnuté za vlasy, ale oproti všetkým tým, "ktorí to chcú tiež" a Sexy párty a spol. je to príjemná teen komédia o dvoch "lúzeroch" na vysokej. Daľšie plus je, že film dáva výrazu FAJČIŤ KAMARÁTA úplne nový rozmer... ()

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Tyto tři hvězdy jsou sice hodně pěkné, ale jsou 3. Vtipná dvojice pasáků a dobré hlášky ( až se zeptám kdo chce nakopat prdel tak už tak svinsky chtrej nebudeš co ??) jinak nic originálního. POčátek velice vtipný, ale ke konci film ztrácí na šmrncu. Jo a můžete mi někdo říct kdo psal ten obsah ???? :D Co to máš sakra na sobě ??.. BUFU – jako blbec už furt ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy Potřebuju Prachy (Al Shearer) krade kolo, které následně nákladní vůz dvakrát přejede, je možné všimnout si, že mezi troskami jsou jízdní kola tři. Dvě blíže u sebe a jedno dál od trosek. (Pitrson_CZ)
  • Ve filmu se vedle hip-hopových ikon Method Mana a Redmana, objevila taky populární hiphopová kapela Cypress Hill. (Pumiiix)
  • Silas a Jamal vykopali mŕtvolu amerického prezidenta J. Q. Adamsa v neznámom cintoríne. V skutočnosti je pochovaný v kripte v kostole. (DonParegio)

Reklama

Reklama