Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jejich inteligence vzroste díky marihuaně natolik, že se dostanou na Harward. Kuřivo však dojde a tak si musí nějak pomoci, neboť zde se "bylinné terapie" nevedou...  Dva obyčejní chlapíci hulí marihuanu, což má neobvyklý efekt na jejich mozkový potenciál. Jejich inteligenční kvocient vzroste natolik, že jsou schopni zvládnout Harvardskou univerzitu. Jenže když jim kuřivo dojde, jsou odkázáni sami na sebe a musí si v této prestižní instituci, kde se "bylinné terapie" nevedou, nějak pomoci. A věřte, že zkoušejí kouřit opravdu ledacos... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (372)

martinez. 

všechny recenze uživatele

Tak tento film jsem si vždycky pouštěl s kamarády a dlouho ho považoval za vrchol vtipnosti, tedy i komedie jakožto žánru. Pak jsem se na něj ale podíval sám a střízlivý a musím ho i náležitě ocenit výrazně nižším hodnocením. Někteří třeba můžou říct, proč měnit názor a hodnocení, když můžu tuto huličskou komedii vždy sledovat jen v příznivé atmosféře, jenže zamyslete se, to potom můžeme i všechny ostatní sračky! Ale musím uznat, že to přes všechnu svou stupiditu má celkem zajímavý námět, fajn známé obličeje, několik zábavných okamžiků a několik bad-ass okamžiků a když o tom tak přemýšlím, tak zhulení je vlastně surrealismus z vlastního repertoáru. Každopádně, Zaulíme, uvidíme a Ali G Indahouse jsou určitě vtipnější i vyzrálejší kousky. ()

pravo 

všechny recenze uživatele

Kto hulí, ten umí je škoda, že umí je v tomto prípade iba spojenie v názve filmu a o tvorcoch sa dá povedať- kto točil tento film, ten nevie. Slabulinká komédia snažiaca sa vyťažiť s popularity marihuany u mládeže a oceniť ju dokážu iba naozaj sfetovaní jedinci alebo -násťroční hľadajúci alternatívu a niečo.... .Proste a jasne jedná o hovadinu i keď miestami zábavnú. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Kdo chodil na vejšku a celou jí propařil,může si připočíst ještě jednu *.Kdo má rád hip-hop a tomuto žánru oddaný životní styl,může si připočíst druhou *.Kdo hulí prostě jen tak,může si připočíst třetí * a ten,kdo splňuje všechny tři podmínky,může si připočíst i tu čtvrtou.Já zdaleka nesplňuju ani jednu,takže ta jedna * je za stupidnost,trapnost,nesmyslnost,ubohost,nudnost...neměl jsem dát odpad??? ()

Freefinger odpad!

všechny recenze uživatele

Po brku se zdá vše veselejší a kdybych si pozval pár kámošů, vytáhli jsme vodnici a pustili si toto, zřejmě bychom se občas zasmáli, ale co si budeme povídat, po dobrém modelu dostanete záchvat smíchu i z radiátoru. Chápu, že hodnocení tady spíše vystihuje vztah recenzentů k trávě jako takové a ne k filmu samotnému. Ano, zřejmě existuje 'americký sen', v němž chovanci z americké pobočky Jedličkova ústavu s koním ksichtem, kteří hulí jedno brko za druhým, balí prezidentské dcerušky na neuvěřitelně trapné a oplzlé hlášky, do toho levou zadní studují na Harvardu a pak třeba ještě natočí 'cool kultovní' komedii. Tohle však rozhodně není ten případ. Pokud opravdu platí, že kdo hulí, ten umí, pak tvůrci této rádoby taškařice kouřili zřejmě technické konopí nebo místo vdechování jen vyfukovali... ()

Asgy 

všechny recenze uživatele

Pro určitou cílovou skupinu diváků je to výborná komedie, ale pokud mezi příznivce "huličských" komedií nepatříte, tak vynecháním tohoto filmu nic nezkazíte. Takže první skupina si může jednu hvězdičku přičíst a ta druhá odečíst. Soundtrack nemá chybu a po zkouknutí anglické verze musím konstatovat, že český dabing je o moc lepší a vtipnější. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • Silas a Jamal vykopali mŕtvolu amerického prezidenta J. Q. Adamsa v neznámom cintoríne. V skutočnosti je pochovaný v kripte v kostole. (DonParegio)
  • Ve scéně, kdy Potřebuju Prachy (Al Shearer) krade kolo, které následně nákladní vůz dvakrát přejede, je možné všimnout si, že mezi troskami jsou jízdní kola tři. Dvě blíže u sebe a jedno dál od trosek. (Pitrson_CZ)
  • Scény odehrávající se na "Harvardu" se ve skutečnosti točily na UCLA (Kalifornská univerzita v Los Angeles). (ČSFD)

Reklama

Reklama