Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Energická a neústupná soudkyně Kay Woodburyová prožívá osobní krizi, ke které se přidává bolestný spor s otcem. A teď je zde další komplikace. Kay je ze své funkce nucena dočasně umístit do nápravného zařízení pro mladistvé poněkud problematickou šestnáctiletou Sally Powellovou, které se zřekla již čtvrtá pěstounská rodina. Poté, co se seznámí s dívčinou smutnou historií, rozhodně se do dalšího soudního jednání vzít si ji sama do opatrovnictví. Když objeví, že dívčin otec žije, vymyslí plán, jak je dát spolu opět dohromady. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Z tohto filmu sa zázrak nestal, ale predčilo to moje očakávania, myslel som si, že to bude niečo na štýl Daniely Steelovej. Obe herečky boli vhodne vybrané, hodnotenie na čsfd odráža skutočnú kvalitu. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Z reálného pohledu absolutně naivní příběh budící spíše úsměv na tváři. Čtyři pěstounské rodiny se zřeknou problematické šestnáctileté holky a protože je soudkyni líto jí dočasně umístit do nápravného zařízení pro mladistvé, vezme si jí do opatrovnictví sama. Děvče začne novou pěstounku okrádat, ale jí je to jedno. Má pro to pochopení. Pokud tohle má být charakterově energická a neústupná soudkyně, bylo by zajímavé poznat, jak vypadá ta mírumilovná. Kolik případů ve své kariéře už takto řešila? Televizní film určený pouze pro ženské diváky, kterým je realita zcela ukradená. Hlavně že si oko popláče na dobrým koncem citového příběhu. ()

Reklama

rt12 

všechny recenze uživatele

Dvě málo, tři moc. Všechny ,, dramatické chvilky a osobní krize", jsou zde tak dramatické, asi jako když stojíte v dlouhé frontě v Tescu a chce vám čůrat. Myšlenka a záměr asi dobrý, ale bohužel v reálném životě pravděpodobnost tak 10.000 : 1 ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

drama o náctileté dívce, která podstoupila několik pěstounských rodin, ale přesto ji stále nikdo nechce, ale i zázraky se přeci jen dějí v podobě dospělé ženy, která se jí nakonec ujme, ale nic není tak růžově, jak se zdá, jsou krize, naděje, lhaní, prostě film o životě dospívající dívky, další drsná realita v podobě natočeného filmu ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Pohádka ze slunné Kalifornie, kde všichni jsou dobří, všichni mají nějaké trápení, ale vzájemným působerním se všichni napraví a společně vykročí k jasným zítřkům (pochopitelně až na výjimku, která musí být přítomna, aby potvrdila pravidlo). Jinak, na rozdíl od mnoha podobných televizních "hamburgerů", celkem koukatelně příjemný průměr, který uběhne rychle i když bez sebemenšího nečekaného zvratu či překvapení. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama