Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ettě Placeové, ženě zastřeleného Sundance Kida, je na stopě největší detektiv Západu, Charlie Siringo. Když zatkne jejího přítele Davea, spojí se Etta s bandou Pancha Villy a rozhodne se mu pomoc získat zbraně výměnou za pomoc při záchraně Davea. (oficiální text distributora)

Recenze (3)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Ako film priamo nadväzujúci na slávny western to nebolo veľmi podarené. Veľmi veľa klišé a nedomysleného deja, na druhej strane ale vcelku dobre prepracované jednotlivé postavy, najmä revolucionára Pancha Villu. Čo ale na tomto filme je najviac skvelé je šarmantný a očarujúci výkon Katherine Rosovej, ktorá v tom čase bola v najlepších rokoch. 40 % ()

RHK 

všechny recenze uživatele

Vdova po Sundance Kidovi na útěku požádá Pancho Villu o pomoc při osvobození přítele z vězení výměnou za plán, jak dostat vlak plný pušek. Pro televizi natočený western kombinovaný s červenou knihovnou je sice plný žánrových klišé (osvobození z vězení, přepadení vlaku) a zřejmě pro zvýšení sledovanosti i známých postav (už ten anglický název: Wanted: The Sundance Woman), na druhou stranu je dobře propracována psychologie postav a dobře zahrána je i charismatická postava legendárního mexického revolucionáře Pancho Villy. Trailer: nenalezen ()

Reklama

5150 

všechny recenze uživatele

Docela příjemná změna, tenhle western s ženskou v hlavní roli. Katharine Ross to zde opravdu sluší, takže není divu, že kromě osvobození přítele z vězení a přepadení vlaku, stihne také zamotat hlavu nejednomu muži. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama