Reklama

Reklama

Máma v kanadách

(TV film)
  • USA Your Mother Wears Combat Boots

Obsahy(1)

Matka dospělého syna plánuje jeho studia na vysoké škole. Ten se ale tajně přihlásí do armády k výsadkářům. Když se to matka dozví, neváhá se přihlásit do stejného kurzu výsadkářů, aby mu kariéru u armády rozmluvila. Pěstěná žena v kasárenském a výcvikovém prostředí působí značný rozruch a dostává se velmi často do kuriózních situací. Ani to ji však nedokáže odradit a zůstává u jednotky, aby v rozmlouvání armády synovi pokračovala. (ceskyhonza)

(více)

Recenze (4)

Juto 

všechny recenze uživatele

Mama sa prihlási do armády, aby bola blízko svojho syna a aby sa ubezpečila, že s ním armáda zaobchádza správne. Vtipný príbeh o tom, že mama sa musí prispôsobiť svojmu životu bez syna. 6/10 ()

ceda1987 

všechny recenze uživatele

POZOR POZOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tenhle film jsem videl jako malej. Hodne dlouho jsem ho nevidel a byl špatně k sehnání. Nějaká dobrá duše ho natáhla do počítače a dal/a na ULOŽTO. A můžu vám říct že jsem ho s nadšením stáhnul a pustil a chlámal jsem se jako malej. Tady je link, protože je tu hodně lidí co tento film hledá. https://ulozto.cz/file/1vLOX2Of16iW/mama-v-kanadach-z-vhs-cz-dabing-ceda-avi#!ZGHmLmR2A2MuMwIuMQZ0ATIuBGyyMIqcAwRknmARLJADEmD4Lt== ()

Reklama

Monco 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl malej, tak se mi to docela líbilo. Je to docela naivní, že stará ženská jde na vojnu a chce, aby její syn se dal z armády. Prostě typická americká komedie 80.let. Kdo jsi? Výsadkář !! Cítíš to? Cítím, cítím !!! ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama