Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 2018. Syn Jamese Gabriela umírá na nevyléčitelnou chorobu. Jeho život může zachránit jen velmi drahá vakcína, kterou musí dostat v průběhu několika hodin. Gabriel chce synovi pomoct a proto podepíše smlouvu se společností, která obchoduje s lidskými orgány na 300 000 dolarů. Když virus zabíjí Bobbyho dříve, než se předpokládalo a Gabriel pochopí, že lékaři chtějí jeho orgány okamžitě se dává na útěk... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Namet je zaujimavy, scenar uz je horsi. Prerodu z lovkyne k osobnemu strazcovi sa vysmeje dokonca aj hlavna postava. A takych beckovych zvratov tu je viacero. Dalsim minusom su smiesne triky pocas scen odohravajucich sa vo velkych vyskach. A ze ich tu je. Sakra, ked raz na nieco nemam rozpocet, tak sa drzim viac pri zemi a natocim bitku odohravajucu sa v interiery a nie pred zelenym platnom s doplnenymi trapnymi trikmi. Co je dost skoda lebo akcne sceny su natocene a zostrihane kompetentne. Medzi hlavnu devizy patri Eric Roberts, ktory v tomto filme po dlhsej dobe hral slusne a dokonca kladnu postavu. Dalej musim pochvaliť slizkeho zaporaka v podani Chrisa Sarandona. Ostatni su uz na tom horsie. Nevyrazny Cary Elwes, ktory sa na drsnych zaporakov vôbec nehodi a fadna a nie prilis pekna Sarah Wynter - spojenec hlavnej postavy. Vysledkom je raz pozeratelna DTV jednohubka vhodna hlavne pre fanusikov Erica Robertsa. 5/10. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Roberts mi nevadí, jen prostě neměl štěstí na filmy, ale to ví přece každy, že? Jinak film je tupá plečka hoven, kde Roberts je naivní, pak naivní není a bojuje o svého syna.. Elwes zajímavý záporák, za toho taky hvězda.. jinak plečka. ()

Reklama

Dinsberg 

všechny recenze uživatele

Vysoké hodnocení dávám hned z několika důvodů. 1. Eric Roberts po dlouhé době předvedl herecký výkon, kterým podle mě navázal na své kvality ze Splašeného vlaku. 2. Úlisný Cary Elwes, známý to představitel záporných rolí, zde tak trochu vybočuje ze své škatulky. Ačkoli jeho postava pronásleduje hlavního hrdinu, dělá to spíše z oddanosti ke své práci než ze sadistických pohnutek. 3. Celkový vízor blízké budoucnosti je mi mnohem bližší tady než v nějakého vysokorozpočtového spektáklu s přemírou digitálních krajin. A to hlavně proto, že film byl natáčen pro televizi 4. Pokud se někdo ofrňuje nad scénářem, tak ať se zamyslí nad tím, že k legalizaci obchodu z orgány už stačí opravdu málo. ()

venalce 

všechny recenze uživatele

Uvažovala jsem, že dám odpad, ale vzhledem k tomu, že jsem byla schopná dokoukat film do konce, dávám aspoň 1*. Tohle bylo tak neuvěřitelně špatné! Stokrát zpracované téma o firmě bažící po lidských orgánech dodaných ještě "za tepla", naprosto nelogické chování hlavních postav, strašné herecké "výkony", spousta klišé. Prostě katastrofa. Pokud nemusíte, nedívejte se na to. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Když nejde léčbu nemocného chlapce zaplatit ze zdravotního pojištění, je jeho otec odhodlaný pro jeho záchranu udělat cokoliv. Své o tom ví např. Danzel Washington se svým snímkem z roku 2002 ´John Q.´ Ryze televizní film ´Závod s časem´ je o dva roky starší a řeší stejný problém, jen poněkud jinak. Tady otec pro získání peněz upíše své tělo firmě LIFECORPS, která části jeho části použije jako náhradní orgány. Jenomže nic není jak vypadá. Na televizní rozpočet je futuristický námět kupodivu natočen vkusně. Děj si striktně udržuje plynulé tempo svého vývoje až do očekávaného finále s patřičným napětím a ryze zábavnou atmosférou. Škoda jen mnohých zjednodušených zvratů, které postrádají smysl. V rámci děje je to až moc okatá zkratkovitost. Delší stopáž s lépe zpracovaným scénářem by v tomto případě byla asi lepší. Na druhou stranu není hluchého místa a zbytečného odbočování jinam. Vztah mezi otcem a synkem funguje a působí vcelku věrohodně. Buď jak buď, pro Erica Robertse se jedná o jeden z těch lepších filmů. A protože se právě jedná o snímek televizní, nelze z toho očekávat efektní film. Režisér Geoff Murphy i přesto natočil akčně sci-fi zábavnou podívanou, která má svůj potenciál. ()

Galerie (171)

Reklama

Reklama