Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počas blížiaceho sa hurikánu Lila sa dajú na útek z New Orleanského väzenia traja trestanci Simpson, Juke a Tad. Keď silný vietor a záplavy narušia ich plán, sú donútení nájsť útočisko. Vlámu sa do domu, z ktorého sa Cassie Broadbeck, ktorá práve opustila svojho manžela, veliteľa miestneho požiarneho zboru, chystá spolu s dvoma dcérami odsťahovať do Chicaga. Cassie s jej dcérkami držia ako rukojemníkov. Uvedomuje si, že jediný, kto jej môže pomôcť dostať sa z nepríjemnej situácie je ona sama... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (14)

bouchy 

všechny recenze uživatele

Hysterická matka, která neví, co chce, navíc mizerně hrající. Jedna dcera opožděná, druhá na oko statečná rebelka. Parta tří uprchlých trestanců, z nichž jeden je odsouzený neprávem, takže je to v podstatě dobrák, který se na konci snaží rodině pomáhat. A aby byl film rasově korektní, tak je černej a fakt hodnej. A šéfovi trestanců ani ta noha nakonec neuhnila, takže bez větší akce, pokud nepočítám projímadlo ve fazolích :(. Dost nenáročný snímek, co se opravdu musí promítat jedině po půlnoci na Barrandově. ()

hackstolle 

všechny recenze uživatele

Jelikoz na ceskem multiplexu davaji uz i takhle trapne "neco", protoze do trileru to melo daleko, jsem nucen obcas naprosto zbytecne stravit drahocenny cas, kdyz se mi zrovna nedari usnout. Marne se snazim najit nejakou tu hvezdu. Maximalne jednu za pokus o moral v podobe navratu ke sporadane rodine. ()

Reklama

klokyn 

všechny recenze uživatele

Wow, to bola pekná trápnosť. Dokonalá ukážka klišé + tupý scenár. Pri čítaní zaľúbeného listu som sa musel smiať. Bolo to nejak takto: "Snívalo sa mi, že ležíš pri mne, ale keď som sa zobudil, nebola si tam. Celé hodiny som na teba myslel, tak som radšej zavrel oči a spal som ďalej..." - ako z nejakého vtipu. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Pokud někdo píše, že je to nejhorší film, jaký kdy viděl, pak je zřejmé, že toho dotyčný nemá ještě moc nakoukaného. Existuje početná řada daleko horších a stupidnějších hovadin. V zajetí hurikánu alespoň disponuje reálným základem; tedy přírodní katastrofou, která se skutečně může stát. Neobjevují se tu novodobá monstra, nelikvidují se zmutovaní hadi, nikdo si nehraje na Chucka Norrise. Je to vcelku důvěryhodné, a pokud by se tohoto námětu drapla zvučná jména a zvuční sponzoři, dost možná by z toho dokázali lepším vizuálním zpracováním vydřít alespoň žánrový průměr. Jenže to jsou kdyby. Takhle to hodnocení vlastně docela sedí... :-) ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že američtí scénáristé mají k dispozici manuál jak psát scénář, protože v každém filmu tohoto typu jsou stejné dialogy, postavy, motivace atd. Prostě ubohost napsaná za pár dní, za pár šušňů v tvrdé západní měně. Jinak klady TOTO rozhodně nemá, herci hrají jako z divadelního představení z Bohnic. A o režii se raději nebudu ani rozepisovat. V zajetí hurikánu je filmem, který nemá žádnou hodnotu, ani nedokáže alespoň trošku zaujmout, zabavit. Je filmem, kterým by se dalo maximálně vytřít zadek, pokud by celuoidový pásek tak neřezal do intimních partií:-). ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama