Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sarah Huttinger pracuje jako novinářka, která má v deníku New York Times na starosti lokální zprávy, zejména pak svatby a nekrology. Se svým snoubencem, právníkem Jeffem Dalym, právě letí na svatbu mladší sestry Annie. Setká se tu se svéráznou, energickou babičkou Katharine, které se svěří s tím, že si není jistá, zda se má za Jeffa provdat. Necítí se ještě na usedlý manželský život a touží spíše po dobrodružství. Od babičky se dozví, že její matka Jocelyn, která zemřela, když byla Sarah ještě dítě, pár dnů před svatbou zmizela a prožila krátkou milostnou pletku s neznámým mladíkem. Sarah při srovnání své povahy s povahou otce i sestry začne pochybovat, jestli je dcerou svého otce, a rozhodne se matčina milence najít. Při pátrání se dočká dalšího překvapení, když tetě Mici uklouzne, že podle matčiny aférky byl natočen úspěšný film Absolvent. Šokovaná Sarah pochopí, že s neznámým mladíkem se tehdy vyspala nejen její matka, ale také babička Katharine. Ví, že se dotyčný jmenuje Beau Burroughs, že zbohatl pomocí internetových obchodů, a tak se za ním vydá do San Francisca, kde muž právě přednáší na kongresu. Dozví se od něj, že kvůli úrazu při fotbale zcela určitě nemůže být jejím otcem, a pak se společně opijí, což má zcela nečekané následky. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (217)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Na to, jaká jsem si myslela, že to bude blbost, se mi to překvapivě líbilo. Vcelku mě i překvapilo, že to bylo hodně vtipné. Nejlepší byla babička v podání Shirley MacLaine. Co všechny 3 viděly na Kevinu Costnerovi je mi záhadou, ale proč ne. Filmy s Jennifer Aniston mám prostě ráda. (btw. vtipná narážka na Přátele). Je to něco mezi 3 a 4*, ale tady to má vcelku průměr, takže tomu trochu přidám na 4*. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Překvapivě poutavý snímek, který mě udržel z obrazovky i přesto, že jsem se předtím chystal ulehnout. Hrdinčina rozpolcenost spolu s neúnavným pátráním po svém původu mě zkrátka bavila. Herecké výkony byly opravdu skvělé - emoce čišily z výrazů aktérů tak skvěle, že jsem jim to absolutně sežral. Nemůžu si stěžovat, z nahodilého koukání se stalo příjemné překvapení. ()

Reklama

ajuska 

všechny recenze uživatele

Není to komedie, u které byste se popadali za břicho, ale jedná o sympatickou oddychovou záležitost. Nakonec tam nebylo ani tolik klišé, kolik bych předpokládala a co se týče předvídatelnosti- samozřejmě je to víceméně všechno předem jasně nalinkované, ale není natolik do očí bijící, že by vám to sebralo veškerou chuť film dokoukat. Celkově lehce nadprůměrný počin. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Co se vznikne, když se smíchá americká klasika Absolvent a česká klasika Muži nestárnou? Romantická, pohodová a místy zábavná jednohubka se skvělou Shirley MacLaineovou, která hravě strčí do kapsy Costnera i Anistonovou, několika vtipnými hláškami a odkazy, škádlivou narážkou na Přátele, netradiční scénou milostných hrátek v letadle a několika dalšími opravdu zábavnými momenty. Není to nic převratného, nic, co by se chtělo stát klasikou, ale také nic, co by nudilo nebo zkazilo večer ve dvou. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Filmy Roba Reinera mě většinou oslovují, Co je šeptem... je však zástupcem té horší části jeho kvalitativní filmografické sinusoidy. Přesto ani tentokráte úroveň nepoklesla do nesnesitelnosti a jedná se o zcela průměrného zástupce romantických komedií, byť si dějově svým způsobem udržuje neobvyklé parametry. Tady to chtělo asi lepší produkční a zejména scénáristické zázemí. Jennifer Aniston nepatřila nikdy mezi mé oblíbenkyně, ale tady se jedná o už několikátý film, kdy na mě působila sympaticky, navíc jí to velmi sluší. Kevin Costner je bezesporu lákavým představitelem multigeneračního proutníka, ale připadá mi nevýrazný. Po komediální stránce však nejvíce válí Shirley McLaine. Tento Reinerův počin není průšvihem, ale jen velmi těžce se na něm hledá něco nadprůměrného, obsahuje v sobě scény vtipné (telefonát otec - babička - obě dcery v depkách) i naprosto podivné a hloupé (pokus o sex na palubní toaletě). ()

Galerie (41)

Zajímavosti (5)

  • Původně se ve filmu měli objevit Dustin Hoffman a Anne Bancroft jako Beau Burroughs a Katherine Richelieu. Bohužel však Bancroft umřela a Hoffman se upsal jiným projektům. (don corleone)

Související novinky

Tentokrát bez koně Kevine!

Tentokrát bez koně Kevine!

12.02.2005

Kevin Costner přesedlá ze hřbetu westernu na hřbet komediální. Konkrétně půjde o film RUMOR HAS IT zkušeného režiséra Roba Reinera (Misery). Kevin spolu s další hollywoodskou star Jennifer Aniston… (více)

Reklama

Reklama