Reklama

Reklama

Underworld: Evolution

  • USA Underworld: Evolution (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Markus je probuzen. Víme, že celý spor lykanů proti upírům má kořeny někde ve dvanáctém století, kdy byli potomci vojevůdce Corvina pokousáni upírem a vlkodlakem. Markus se proměnil v upíra a William zase ve vlkodlaka. První lykani ale neuměli krotit svou touhu zabíjet a vraždili a plenili vesnice jednu za druhou. Viktor, tehdy ještě člověk a majitel mnoha panství, si vraždění nenechal líbit a tak se spojil s Markusem, aby krvavou lázeň zastavili. Vitor ale Williama uvěznil, Markusovi se jeho rozhodnutí nelíbilo, ale nebyla jiná možnost. Vitkor se mu totiž na smrtelné posteli odevzdal a proměnil jej i jeho armádu v nesmrtelné. Selene teď prchá před hněvem Markuse, který se snaží zbavit všech kolem a osvobodit svého bratra. Michael se snaží Selene pomoci ale při jednom ze zápasů s Markusem je poražen a zdá se, že také přiraven o život. Selene proto vyhledá Markusova otce, jednoho z nejstarších upírů vůbec, vojevůdce Corvina. Ten ji poradí, jak Markuse polapit, ale až po té, co ho sám Markus smrtelně zraní. Selene se napije Corvinovy krve a stane se z ní super upír. Pak tedy najde místo, kde je vězněn William a tam se střetne s oběma bratry. Michael díky spojení upírské a lykanské krve zranění přežil a může tak pomoci. Společně tak oba bratry zprovodí ze světa. (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (501)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Underworld" v žiadnom prípade nie je filmom pre otrlých priaznivcov horroru. Ide o snímok pre mladých chlapcov, ktorí práve začínajú mutovať a pre školáčky, ktoré len nedávno mali svoju prvú periodu. Táto mládež iste ocení digitálne orgie filmových trikov a naivný subžánrový hybrid. Upíri proti vlkodlakom, Alien proti Pradátorovi, Freddy proti Jasonovi, W.Snipes proti vampírom... Všetko sú to iba komerčné zhovadilosti pre poďobaných puberťákov. ** ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Ve druhém díle se podařilo Wisemanovi vylepšit akci, nikoliv však příběh. Je s podivem že mě tenhle film kdysi poměrně solidně zabavil. Kate je neskutečná kočka, ovšem jako kouli u nohy sebou tahá necharismatického Scotta Speedmana. Druhý díl se podíval malinko do minulosti, aby bylo z čeho čerpat pro novou várku odvěkého krvavého konfliktu. Ke spokojenosti mám stále daleko. Dojem zachraňuje až závěrečná řežba, která byla viděna v mnoha filmech a v lepším provedení. 50% ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Efektnejšie, krvavejšie a stupídnejšie ako jednotka. Plochosť postáv ostala zachovaná, len Kate je teraz trochu výraznejšia (na čom sa zrejme podpísala erotická scéna a kamera ťažiaca maximum z jej peknej tváre). Rovnako ako v jednotke aj tu Wiseman pracuje so "scenárom" vystavanom na legende z minulosti, do ktorej sa Selena zapletie. Takže opäť tu nejde o hlavnú hrdinku, ale o vedľajšie postavy. Počas filmu som sa nezbavil otázky "PREČO SA SAKRA VŠETCI MLÁTIA A STRIEĽAJÚ?!" Minimum ozrejmenia konania postáv, maximum feelingu. Na rozdiel od ULTRAVIOLET je to aspoň decentnejšie natočené, ale film nedokáže (možno až na výstup Dereka Jacobiho) vtiahnuť diváka do deja či nebodaj akcie... ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Rozhodně lepší akční scény než v prvním díle, ale omáčka mezitím je nezajímavá a nudná. Film je atraktivní pouze bojovými scénami a Kate Beckinsale, ale to je velice málo. Je vidět, že Len Wiseman měl větší rozpočet a trochu jako režisér vyzrává. Přesto je to moc velký risk, že mu svěřili Smrtonostnou Past 4... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Diel lepší ako prví . Mne osobne sa to páčilo viac kvôli samotnému deju, bol viac záživnejší, akčnejší a aj lepšia natočený............... Soundtrack Marco Beltrami: 1. The Undertaker - Puscifer ,2. Morning After - Chester Bennington vs. Julien-K ,3. Where Do I Stab Myself In the Ears - Hawthorne Heights ,4. To The End - My Chemical Romance ,5. Vermillion Pt 2 - Slipknot ,6. Burn - Alkaline Trio ,7. The Last Sunrise - Aiden ,8. Bite To Break Skin - Senses Fail ,9. Her Portrait In Black - Atreyu ,10. Washing Away Me in the Tides - Trivium ,11. Eternal Battle - Mendozza ,12. Our Truth - Lacuna Coil ,13. Cat People (Putting Out the Fire) - Gosling ,14. Why Are You Up - Bobby Gold ,15. Suicide - Meat Beat Manifesto ,16. HW2 - Cradle of Filth , ()

Galerie (51)

Zajímavosti (18)

  • Stejně jako v předchozím dílu se opět vše odehrává pouze v temnotě a v noci. Pouze dvakrát se mihne úsvit. (cariada)

Související novinky

Kšefty s nesmrtelností

Kšefty s nesmrtelností

27.12.2005

Režisér Len Wiseman dokončil druhý díl své upírské ságy Underworld: Evolution (v plánu je celá trilogie) a už rozmýšlí nad dalším projektem, snímkem SHELL GAME. Ten by se měl odehrávat v nedalekém,… (více)

Reklama

Reklama