Reklama

Reklama

Underworld: Evolution

  • USA Underworld: Evolution (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Markus je probuzen. Víme, že celý spor lykanů proti upírům má kořeny někde ve dvanáctém století, kdy byli potomci vojevůdce Corvina pokousáni upírem a vlkodlakem. Markus se proměnil v upíra a William zase ve vlkodlaka. První lykani ale neuměli krotit svou touhu zabíjet a vraždili a plenili vesnice jednu za druhou. Viktor, tehdy ještě člověk a majitel mnoha panství, si vraždění nenechal líbit a tak se spojil s Markusem, aby krvavou lázeň zastavili. Vitor ale Williama uvěznil, Markusovi se jeho rozhodnutí nelíbilo, ale nebyla jiná možnost. Vitkor se mu totiž na smrtelné posteli odevzdal a proměnil jej i jeho armádu v nesmrtelné. Selene teď prchá před hněvem Markuse, který se snaží zbavit všech kolem a osvobodit svého bratra. Michael se snaží Selene pomoci ale při jednom ze zápasů s Markusem je poražen a zdá se, že také přiraven o život. Selene proto vyhledá Markusova otce, jednoho z nejstarších upírů vůbec, vojevůdce Corvina. Ten ji poradí, jak Markuse polapit, ale až po té, co ho sám Markus smrtelně zraní. Selene se napije Corvinovy krve a stane se z ní super upír. Pak tedy najde místo, kde je vězněn William a tam se střetne s oběma bratry. Michael díky spojení upírské a lykanské krve zranění přežil a může tak pomoci. Společně tak oba bratry zprovodí ze světa. (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (503)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem to mnohem horší a myslel jsem, že to bude ještě horší než 1. díl. Naštěstí se to povedlo o něco lépe než jednička a vůbec jsem se v průběhu filmu nenudil. Wiseman sice není nějakej výjimečný režisér, ovšem tohoto veskrze béčka se zhostil dost dobře a díky jeho režii a nádherné Kate Beckinsale jsem to celé přežil bez úhony. A i když ten konec už byl chvilkama trochu moc, tak je to pořád průměrná akce za 3*, které dávám s čistým svědomím. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Po asi půl hodině jsem si film musel pustit znova a na papírek psát jména postav a kdo je s kým a kdo koho zradil, protože jsem se v překombinovaném ději totálně ztrácel. Akční scény jsou dobře natočené a sestříhané a díky tomu jsou přehledné a hlavně se na to docela dobře kouká. Druhý díl Underworldu je pohodová akční jednohubka u které jsem se osobně docela dobře bavil a těším se na další díly. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Božská Kate v latexu, který dokonce odloží, jenže během milostné scény se oba tak snaží zakrýt vše, co jde, že kdyby se nesvlékli, vyjde to nastejno. Okřídlený Marcus je konečně děsivý upír a Corvinus (Darek Jacobi) vystupuje s aristokratickou noblesou, jako by skutečně byl prvním a nejstarším. Modré tónování, vlkodlak, kam se podíváš (byť počítačové metamorfózy nic moc) a pro žejdlík krve se nejde daleko. Nechybí krvavé zákusy, probodnuté hrudi, roztržené hlavy a rubínové průstřely. Asi nejlepší je dobývání hradu a boj u vrtulníku. Jo, listy rotoru nejsou žádná šimrátka. Spokojenost i na podruhé, a tak hodnocení ponechávám. ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie, na minútu presne začínajúce tam, kde prvý diel skončil. Inak ostáva všetko po starom - stupídne, oxymoronom vyjadrené "krásne utrpenie" rovnako ako u predchodcu. Najzaujímavejším artiklom tejto zlátaniny tak zostáva zvýšená animálnosť (sexuálna i krvilačná) úmerná prechodu od gotického špinavého urbanizmu smerom k vidieckym spustnutým lokáciam a jediný druh zábavy zas vychádza z vŕšiaceho sa počtu okatých citácii na Cameronov veľký flák, pričom záverečný monológ sa už ale inak, ako drzou vykrádačkou ani nazvať nedá... . ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Nemôžem si pomôcť, filmíky s podobným námet proste žeriem! Čo sa týka akcie, zostal film na takej istej premakanej úrovni ako jednotka, navyše sa nájde aj pár svetlých scenárových okamihov, ktoré pridávajú na atraktivite. O atraktívnosti však môžme čo-to povedať aj z pohľadu hlavnej predstaviteľky, ktorej latexová kombinézička bola tak napasovaná, že bolo vidieť každý, ale ozaj každý ;-) obrys jej tela. Navyše pár šteklivých scén tiež potešilo. Ak bude trojka, budem sa tešiť. 80%. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (18)

  • Zita Gorog, která hraje Amelii, musela své dialogy dodatečně předabovat, protože mikrofon nezachytil její hlas. (liquido26)
  • V čase 0:26:46 si lze si všimnout, že jeden z policistů má českou zbraň CZ 75 ráže 9x19 mm. (dc125)

Související novinky

Kšefty s nesmrtelností

Kšefty s nesmrtelností

27.12.2005

Režisér Len Wiseman dokončil druhý díl své upírské ságy Underworld: Evolution (v plánu je celá trilogie) a už rozmýšlí nad dalším projektem, snímkem SHELL GAME. Ten by se měl odehrávat v nedalekém,… (více)

Reklama

Reklama