Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto animovaném komediálním dobrodružství studia Disney se legrační partička chlupatých přátel se vydá z bezpečného prostředí městské zoo do ulic velkoměsta. Sampson je králem fiktivní džungle daleko od afrických plání – je to lev žijící v zoologické zahradě v newyorském Central Parku, kde vládne ostatním zvířatům včetně jízlivého medvídka koaly Nigela, přihlouplé, ale dobromyslného anakondy Larryho, bystré, ale cynické žirafy Bridget a mazané veverky Bennyho. Pýchou a radostí Sampsonova života je jeho syn Ryan a je proto naprosto zdrcen, když je Ryan jednoho dne naložen do bedny a odvezen na lodi zpátky do Afriky. Sampson v zoufalé snaze svého chlapce najít uteče s pomocí svých kamarádů ze zoo a vydá se na odvážnou záchrannou výpravu. Teprve ve chvíli, kdy zvířátka opustí brány svého domova, poznají, jak velkou a bláznivou džunglí se může stát i obyčejné město. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (214)

Koda 

všechny recenze uživatele

Průměrný, AVŠAK celkem zábavný film, který dokáže člověka odreagovat od zběsilého dne a dokáže zavést až na ostrov divokých zvířat. Nemusím ani zdůrazňovat, že mi tento film připadal podobnému Madagaskaru, ale to mě vůbec nezaráží. Užil jsem si tento film i tak. Výborný Nigel, který se stále za někoho převlékal, ať už za sochu Svobody, nebo za popcornovou ženskou. Je tu cesta plná dobrodružství, zvratů a poznání sebe sama, což platí u dvou lvů otce a syna, což se vlastně potvrdí ve filmu, že oba se naučí skvěle řvát a tím se k sobě vrátí. Velice zajímavý příběh, který mě vůbec nenudil, bohužel ani nepřekvapí. Nejvíce mě pobavil Nigel s hláškou: Sprechen Sie Koala? Nebo obrovským easter eggem, když potkáte v New Yorku, můj oblíbený Brodway The Lion King. Za mě rozhodně krásně strávený večer s tímto filmem a určitě doporučuji, pokud jste viděli už Madagascar milionkrát a chcete prakticky stejný příběh, ale s jinými zvířaty. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Pod hodnotenie sa asi silne podpísal fakt, že som už pár dní žiadny film nevidel a táto skvelá oddychovka mi dokonale navrátila a naplnila filmový deficit. Ale aj bez toho nechápem to úbohé percento, pretože toto je bez-pochýb super, naozaj super animák, ktorý aj keď kopíruje 'Madagascar', tak kopíruje len jeho podstatu, ale inak je to svižnejšie, nápaditejšie a hlavne vtipnejšie! 75%. ()

Reklama

Torgal 

všechny recenze uživatele

Ďalší generický animák s hovoriacimi zvieratkami určený pre najmladších divákov. Neprináša nič originálne, len recykluje postupy ostatných (Madagascar je priam znásilnený). Navyše diváci mimo nenáročnej cieľovej skupiny sa nemajú na čom pobaviť (jedinou výnimkou sú výstupy očividne sfetovanej koaly). Animácia je tiež hlboko pod súčasnými možnosťami. 4/10 ()

spikey1 odpad!

všechny recenze uživatele

Po příjemném Madagaskaru a dalších slušných animácích jsem nečekal že Disney dokáže přijít s něčím takhle nekvalitním. hodinu a půl jsem se nudil a nebylo opravdu čemu se smát, Kiefer Sutherland v původním znění lva mě docela nalákal, ale asi se taky diví čemu propůjčil hlas. Mohu Vám bezpečně říct že zvířata v zoo hrající curling s prdícími želvami rozhodně nejsou vtipní ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Ani Madagaskar se mi nelíbil a když se mám ještě koukat na jeho klona, tak asi není něco v pořádku. Zápletka je úplně stejná, akorát zpívající lemury nahradily zpívající pakoni nebo co to vůbec bylo za havěť. Vtipy jsem zaznamenal snad jenom 2 a oba z úst koaly. Jediný co se mi na tomto filmu líbilo, byla docela povedená animace, která byla určitě lepší než v Madagaskaru. Ale i tak se to společně s Karcoolkou řadí k animovanému dnu roku. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (19)

  • Kiefer Sutherland si zkoušel lví řev prakticky všude, doma či v autě. Proto způsobil mnohým řidičům, kteří jej předjížděli, malý šok. (imro)
  • Plameňáci v newyorské zoo jsou skotští, protože režiséru Spazi Williamsovi připadalo, že vypadají jako dudy. Sám Spaz na dudy ve volném čase občas hraje. (hippyman)
  • Navzdory tomu, že filmové anakondy se většinou chovají velmi divoce, ve skutečnosti jsou poměrně klidné a pomalé. Režisér se nechtěl vzdát realističnosti, což ale znamenalo, že by Larry nestíhal své přátele. Nakonec tento problém vyřešil docela jednoduše – posadil Larryho na hřbet žirafy Bridget! (hippyman)

Související novinky

Co jde do kin tento týden?

Co jde do kin tento týden?

11.05.2006

Narozdíl od minulého týdne se tento čtvrtek do kin nevrhne tolik dobrých snímků. Jedná se o veskrze průměrné záležitosti a pár horších kousků, proto jsme se rozhodli srovnat dnes snímky podle… (více)

Reklama

Reklama