Reklama

Reklama

Clerks: The Lost Scene

všechny plakáty

Recenze (30)

H34D 

všechny recenze uživatele

Vystřižená pohřební scéna z legendárního filmu Clerks, animovaná ve stylu stejnojmenného seriálu Clerks - tato animace mi není příliš sympatická, ale ještě se dá v pohodě překousnout... Hlavně když se na obrazovku vrátí nepřekonatelný Smithovský humor. "Ztracená scéna" je vzhledem k originálním filmům Clerks 1 a 2 trochu slabší, ale pořád jde o skvělý nášup drsného, černého humoru. 7/10 ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Ani v animovanej podobne sa smithovský humor nestratil. Zhliadnuté bezprostredne po prvých Clerks, takže som si všadeprítomné narážky vychutnal ešte viac. Nepríliš vábna animácia pritom vôbec neprekáža, Smitha neznalým divákom však táto drsnejšia zábava pochuti byť nemusí. ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Kevim Smith je opravdu showman s velkým S. To nám dokazuje zaprvé svou rolí Mlčenlivého Boba a zadruhé svým skvělým scénářem. Tohle je zrovna nezrealizovaná scéna tak perverzní, že by ji do filmu snad ani dát nemohli. Ovšem těch 9 minut morbidního humoru sedne každému a všichni víme, že se takové věci občas stávaj (nebo taky ne). No, nepříjemná to situace. ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Kdo zná Clerks, ještě lépe i ostatní filmy Kevina Smithe, tak tohle musí bezpodmínečně vidět a náležitě ocenit. ()

Lyžař 

všechny recenze uživatele

No tak tohle je nádherná ujetina. Přesně taková, kterou bych od Kevina Smithe čekal. "Namasíruju Tě, udělám Ti tím dobře a Ty udělej klidně dobře ji..přiveď ji do nebes.", nebo "I'm Randall Graves and This is Mrs. Hicks son Dante!", no tak to je síla. Na malém časovém prostoru toho K. S. zvládl opravdu hodně. ()

Zajímavosti (4)

  • Scéna bola prvýkrát publikovaná v komixe v roku 1998. (Flipper)
  • Jedna z truchlících mluví s Dantem a zmíní se, že... "za to může T.J., který jí řekl, že v televizi vypadá každý o deset kilo tlustší..." T.J. je hlavní postava Smithova dalšího filmu Mallrats (1995). (Lorge)

Reklama

Reklama