Reklama

Reklama

Ve vlastnictví státu 2: Krev v ulicích

  • USA State Property 2 (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Město Filadelfie je v ohrožení - trojice gangsterů usiluje o jeho ovládnutí. A pro splnění svého předsevzetí jsou ochotni udělat cokoliv... Akční hudební film režíroval Damon Dash a zahrál si v něm i jednu z hlavních rolí. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Chvílemi dosti vtipné především vsuvkám z minulosti, kdy nějaký z drsných černochů vypráví o tom co a jak udělal nebo koho jak zmlátil. Usínal jsem u toho především díky pozdní hodině, dávat tohle v jednu ráno totiž není nejlepší nápad, ale jako extravagantní černá "parodie" na gangstery to je fajn. ()

gruzdej 

všechny recenze uživatele

Nesnesitelně namachrovaná "gangsta rapa vole kámo" pitomost, prakticky bez děje, zato vrcholně přeplněná žvatláním nesmyslů, násilím a otravně neustávajícím vnitřním hlasem hlavního hrdiny. Jakoby měl totiž za úkol zahlušit naprostou prázdnotu, která by jinak okamžitě opanovala plac. Nádherný případ filmu bez příběhu, bez dramatu, bez nápadu. Ale zase je tam spousta hiphopu, r´n´b, hustejch modýlků - a taky pár pěknejch holek! Takže za dvě ** ()

KIT.HL 

všechny recenze uživatele

No já nejsem gangsta raper.....ale bratry můžu skoro vždy, pokud to není fekál. A to tento film není . V postavách jsem se orientoval a dokonce dobře ,každá se představí,což byl dobrej nápad ,ale holt každému nevoní černošské ,,starosti,,............ Mě jo a nemám s tím problém. Kdo je na stejné vlnové délce pochopí .............Ale chce to fakt angličtinu..... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 271krát, což je 2,88krát za 1 minutu. (Dixxx)

Reklama

Reklama