Reklama

Reklama

Tři

  • USA Three (více)

Obsahy(1)

Plavba na luxusní jachtě se mění v drama o základních instinktech a sexu a touze přežít. Po ztroskotání luxusní jachty se životy neomaleného a žárlivého texaského obchodníka JACKA MATSONA a jeho krásné manželky JENNIFER ocitají v rukou pohledného latinskoamerického lodního kapitána MANUELA. K tomu se ale manželé během plavby vůbec nechovali hezky. Když se Jackovo přezíravé chování nemění ani na odlehlém ostrově, Manuel jim odmítá dál lovit potravu a oba opouští. Život na maličkém ostrově se mění v primitivní a záludný boj o všechno Tedy i o Jennifer, která cítí, že Manuelovy zkušenosti jí dávají větší šanci na záchranu. Ale jejich únik na opravené lodi se nadaří, musí se z otevřeného moře vrátit zpět na ostrov, kde už je očekává Jack. Ten uvězní Jennifer a pokusí se zabít Manuela. Krvavá ostrovní válka právě vypukla (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Co si budeme namlouvat, pánové, tohle je zajímavé jen od prvního k sedmému páru žeber alfa samice Kelly Brook. Dámy zas viděly hanbatý zadek klučíka Juana, takže je to fifty-fifty a můžeme jít všichni v klidu do hajan. V příštím dílu Večerníčku uvidíme, jak se Křemílek s Vochomůrkou mečovali o Makovou panenku tak dlouho, až přiletěl motýl Emanuel a umlátil je cylindrem. ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriler, který stojí na hereckém výkonu Billyho Zaneho a na ne moc oděné Kelly Brook. Tím ale nechci říct, že se mně to nelíbilo. Právě naopak, nijak složitý, ale slušně natočený film, pohled na krásné moře a v něm Kelly, jediné co mně vadilo bylo woodoo, které mně zde nesedělo. V každém případě pro mě 3 hvězdy. ()

Reklama

Brylin 

všechny recenze uživatele

Začíná to neoriginálně a pokračuje poměrně předvídatelně, ale film Tři mě i přesto docela bavil hlavně kvůli bílým bikinám a jejich obsahu. Z tématu proměny rolí a reprodukční přitažlivosti mužů v závislosti na prostředí se ovšem dalo určitě vytěžit více. Herecké výkony jsou však poměrně slabé a dějové zvraty ne vždy zcela pochopitelné - příběh občas trochu drhne. Tři hvězdy tak zachraňuje úchvatná žena s velkým Ž - a nejen Ž - Kelly Brook. ()

MeaCulpa 

všechny recenze uživatele

Variace na Modrou Lagunu, kterou táhne řádně nesympatický Billy Zane a v bílých plavkách oděná Kelly Brook (a hádáte správně v několika scénách se obejde i bez nich). Bohužel film mě hodně pokazila závěrečná pětiminutovka, která naprosto nesmyslně začala prostřihávat do závěrečného souboje hlavních rivalů voodů motivy, který byly WTF v tom nejhorším slova smyslu. 5/10 ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Zprvu jsem opravdu netušil, na čem jsem. Tu na mě dýchly prvky mystiky (voodoo nebo čeho), tu na obrazovku přikvačily scény jako vystřižené z peruánské telenovely. Co je na tom všem nejhorší, je fakt, že se scénář od takové křeče již nedokázal oklestit. Hlavní hrdinka sice rozdávala krásu široko daleko, avšak to bylo tak jediné, co na ní šlo obdivovat. Od místy dosti nepřirozeného dabingu (ten byl celkově mizerný) až po její přehnanou naivitu, chcete-li blonďatou hloupoučkost - všechno špatně. Bejt na tom ostrově s ní, nevěřil bych ji ani nos mezi očima. Dokonalá ironie byla na světě, když se z ní v mých očích postupem času klubala nejrozumnější osoba na ostrově. Totiž co se týče obou ctitelů okouzlující Kelly, napětí mezi nimi by se dalo krájet, kdyby se aspoň občas chovali jako dospělí. Pubertální výkřiky typu „chceš se porvat?!“ nebo až dětinské řeči jako „on si s tímhle začal!“ střídaly silácké grimasy a v podobném duchu pořád dokolečka. Přitom je celkem škoda, že práci zručného kameramana sráží právě tak trapné dialogy a vůbec scénář, který jako by Raffill vytáhl z filmařského kompostu (paradoxně coby režisér dle mě nepropadl, až na pár zanedbatelných nedostatků). Od potupného odpadu tedy „Tři“ zachraňuje de facto všechno okolo scénáře – mimo jiné i překrásné místo, kde se celý děj odvíjí, solidní hudba a poměrně napínavý závěr, který aspoň z části naplnil poslání dramatu (do škatulky „thriller“ se tenhle film dostal, hádám, omylem). Přesto to na víc jak dvě hvězdičky není. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Billy Zane se po šestnácti letech od filmu Úplné bezvětří (1989) vrátil k tématu opuštěné milenecké trojice uprostřed oceánu. Tentokrát ale ne v roli mladíka dělajícího problémy, ale už v roli žárlícího manžela. (Kaspi.vm)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na bahamskom ostrove Eleuthera a tiež v luxemburskom mestečku Dudelange. (MikaelSVK)
  • Jennifer (Kelly Brook) se jde v úvodu filmu koupat nahá, při vylezání z vody je však možné vidět, že má spodní díl plavek. (šerminator)

Reklama

Reklama