Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 1991 seržant námořní pěchoty Tommy Santoro (James Marsden – X-men) věřil, že s vazbami své rodiny na organizovaný zločin už nemá nic společného. Z paměti vytěsnil i vzpomínky na svého zavražděného otce. Ale jedna nešťastná událost a návštěva FBI ho posílají zpět domů do jižní Philadelphie, aby tam čelil nejtěžší zkoušce svého života. Kdysi si přísahal, že se nikdy v životě nebude chovat jako jeho bratr Vincent (Brad Renfro) a bratranec Joey (Giovanni Ribisi-Zachraňte vojína Ryana). Ale teď - s jedinou možností jak zachránit svou rodinu - přijíždí domů… aby se stal ještě horším. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tento film je jeden z veľmi pekných kúskov o novodobej mafii. Naviac je dosť hviezdne obsadený, od hlavných až po vedľajšie role. I keď koniec ma celkom prekvapil. Najviac sa mi tu páčil Giovanni Ribisi, pretože je to skôr komik, ale tu zahral skvelého mafiána. Giovanni Ribisi ma utvrdzuje v tom, že je geniálny herec, ktorý ma svojím hereckým talentom neustále prekvapuje. Príbeh síce neponúka nič moc nového, proste klasika mafiánčina a filmu prospievajú hlavne herecké výkony ostatných hercov. Doporučujem všetkým milovníkom mafie. ()

lareinna 

všechny recenze uživatele

Giovanni Ribisi má presne ten ksicht, ktorý sa hodí na takúto úlohu. Sadlo mu to, bol ako ryba vo vode. James Marsden je dobrý herec, aj keď možno podľa niektorých nie najlepší, ale je to sympaťák a navyše je to fakt pekný chlap. Val Kilmer bol tak zamaskovaný, že som si ho ani nevšimla. Slušná mafiánska dráma, treba vidieť. ()

Reklama

jondoe 

všechny recenze uživatele

tento film sa urcite neda porovnavat s krstnym otcom alebo s mafianmi.Nie vsak uplne na zahodenie.Dobre vykreslene postavy a celkom dobry pribeh o spore medzi starou skolou a novodobymi mafianmi.Vyborny Giovani Ribisi stale dokazuje ze patri uz medzi skusenych a vsestrannych hercou.Za neho davam o jednu hviezdicku viac. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Prostředí 7/10/// +Giovanni Ribisi je drsnej mafián, slušná akce, trocha napětí, postavy, herci a především Piper Perabo, pro ní mám slabost -děsně nepřehledné, jak dějově tak postavy/// A není to tak zlé. Gangsterky a mafiánské filmy, přímo nevyhledávám, ale když už něco započnu, většinou mě to dokáže strhnout. Film sice nevítězí atmosférou, přesto že se o to snaží, ale získává body díky přesvědčivým herecký výkonům.Užíval jsem si to./// Celkem 70%/// ()

Santino7 

všechny recenze uživatele

Gangsterka na spôsob starej školy to nie je, to som však ani nečakal - sk/cz názvy sú veľkou mierou pritiahnuté za vlasy. Extrémne veľký mafiánsky nádych to nemá, tvorcovia to spravili skôr modernejšie, viac na americký spôsob. Priblížiť sa klasikám v rámci gangsteriek teda určite hlavným zámerom nebolo, to musí byť každému jasné prakticky okamžite. Zmierený s týmto faktom som si užil vcelku solídny film, čiže z mojej strany sa žiadne sklamanie nekonalo. Dokonca po niektorých stránkach ma film vyslovene potešil, najmä hereckým obsadením. Napríklad taký Giovanni Ribisi, ktorého som si ako mafiána vážne predstaviť nedokázal, a pritom to zvládol bez akýchkoľvek problémov, dokonca sa mi zdalo, že najlepšie zo všetkých zúčastnených. Mini-roly zvučnejších mien sú tiež príjemným osviežením, hoci priznám sa, Kilmera som najskôr ani len nespoznal, až po chvíľke. Úplne klasický príklad, keď film neurazí ale taktiež neurobí ani nijak výraznejší dojem. Jednoducho typický priemer. 3/5 ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama