Reklama

Reklama

Ozie Boo!

(seriál)
  • Francie Ozie Boo !
všechny plakáty
Animovaný / Pohádka
Francie, 2005, 130 x 5 min

Obsahy(1)

Příběhy malých tučňáků a jejich přátel z ledové země. V krátkých animovaných epizodách, jejichž délka je taková, aby udržela pozornost i těch nejmenších diváků, ožívají všední příběhy malých tučňáků a jejich kamarádů. Při jejich sledování si děti nenásilnou formou vštěpují nejen základní návyky a způsoby chování, ale určitě se i pobaví a zasmějí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Celkem abstraktní podívaná pro nejmenší, myslím že se to dětem bude líbit. Ale jelikož nejsem dítě dávám 3*. Ale celkem se mi některý díly i líbily, třeba když jeden tučňák byl takovej hajzl a zajímal se jen o sebe. To se přeci nedělá. ()

Tambry1231 

všechny recenze uživatele

Keď som bola trochu mladšia ( mala som asi... 5 až 8 ) tak som tento seriál milovala. Milujem tučniaky a tu sa mi zdali strašne zlaté. Animácia... nič moc, ale páči sa mi aká je farebná a "chladná", čiže dokonalá k Antarktíde. Už som z tohoto, samozrejme, vyrástla, ale mám k tomu takú malú nostalgiu. Podla mňa boli epizody vtipné, také detské a občas hlavní hrdinovia museli prechádzať nebezpečenstvom, vatšinou v podobe jaguára, či čo to bolo. :D A boli tam morálky, takže pre deti to je aj poučné. Ak máte deti, tak odporúčam. Pre dospelých a staršie deti samozrejme velmi nie, ale pre malé deti určite. :) ()

Reklama

Reklama