Reklama

Reklama

Hlubinná hvězda šest

Trailer 2

Obsahy(1)

Jedenáct členů posádky výzkumné základny "Deep Star Six" žije už půl roku hluboko pod hladinou moře. Několik z nich se vydává na průzkum do záhadné podmořské jeskyně a zmizí beze stopy. Obrovský neznámý tvor zaútočí na základnu a vážně ji poškodí. Zásoby kyslíku se zmenšují a ti, kteří jsou ještě naživu, musejí o svůj život bojovat. (Guild Home Video)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (101)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Aspoň si Roger Corman mohol povedať, že sa toho po trikovej stránke od jeho Útoku krabích monštier veľa nezmenilo :) Keď vidíme veľké celky podmorskej hladiny a samotnej stanice, je všetko v poriadku. V interiéroch je to už podstatne slabšie, vrátane výkonov béčkových hercov. Dej sa v poslednej polhodine poriadne rozbehne, je aj poriadne krvavý, stále ale nemôže ísť o nič viac ako o guilty pleasure. Ak vôbec a film neodpíšete ako nepozerateľný brak. Sú aj horšie, samozrejme. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Příšera byla povedená, takže je škoda, že se v záběru vyskytla tak dohromady dvě minuty za celý film. Všechno ostatní je sotva průměr, kdy tu třetí hvězdičku přidávám tak možná za to, že prostě mám rád podmořské filmy, ponorky a podobně, protože jinak si člověk na tento snímek za týden ani nevzpomene. 50% ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Srovnávat se stejně starou geniální Propastí samozřejmě nelze, ta je o několik levelů výš, ale nabízí se srovnání se stejně starým Leviathanem. A je to zhruba plichta. Něco se mi tu líbilo víc. Třeba nádherně mizerné oldschoolové triky jsou naprosto odzbrojující a vyvolávají nablble shovívavý úsměv. I postavy jsou vesměs sympatičtější, životnější, o něco méně ploché, i když člověku chvíli trvá, než se v nich zorientuje. Něco je nastejno (slušná béčková výprava), něco zase horší (méně atraktivní zápletka, überhappyend). Nejlepší postava: záporácký zbabělec Snyder. Nejhorší postava: hlubinné monstrum (je především k smíchu). ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Neprávem podhodnocené béčko, které je však poctivě natočené a zahrané se zápalem. A byť je hlavní hrdina nesmrtelný, tak mu to lze prominout, neb je to sympaťák. Utíká to celkem dobře, byť se první polovina nese v duchu, pendlování mezi bodem A a bodem B, ale ve druhé polovině začíná ta pravá sranda a jelikož se objevuje krokouš. Který se sice nikdy pořádně neukáže, což je na jednu stranu dobře, jelikož připomíná krokodýla a neni nijak zvlášť děsivý, ale o to víc mně bavili vedlejší postavy a jejich problémy. Takže ty čtyři rozhodně a to i po těch letech. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

V tomto roku (1989) vznikol aj Leviathan  a Priepasť. A tento ťahá z nich za kratší koniec. Nielenže monštra tu vidieť len sporadicky, ale cele to bolo  z lacného kraja. Herecky sa to ešte aj dalo, ale hlavne triková stránka nemala šancu na úspech. Keby nevyšli tie dva už mnou zmienene filmy, tak by som sa na tento díval trocha inač, ale keď trocha porovnávam, tak vidím veľké rozdiely v kvalite. Silne 3*. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Podmorské scény boli natočené na Malte, v Rinella Tank vo Fort Ricasoli. (Arsenal83)

Reklama

Reklama