Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při zemětřesení v Los Angeles přišel v roce 1994 o život nejmladší syn kriminalisty Johna Rykkera. Jeho žena Laura jej naléhavě žádá, aby se vrátili do jejího rodného New Yorku. Po čtyřech letech chce Laura svému muži sdělit, že je opět těhotná. Přeruší ji však telefonát - velmi nebezpečný masový vrah Mallik, po němž Rykker již dlouho bezvýsledně pátrá, byl spatřen v jednom kostele v Brooklynu. Ještě než se John vydá po jeho stopách, odveze svého staršího syna do školy a stejně tak jako Laura dceru, když se najednou celý New York začíná otřásat... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

Guran 

všechny recenze uživatele

Jako malý jsem ho možná zbožňoval, ale dnes už vůbec. Uvažuji, že se na něj kouknu abych zavzpomínal na ty časy kdy mi ještě efekty u filmů byly ukradený... Film je opravdu průhledně udělaný. Ty efekty jsou hnus a bláto. Herecké výkony nevím, nevím... Děj je typický a nic neříkající. Filmy o zemětřesení mám rád a kdyby tohleto bylo jak efektivnější, tak dějovější, dal bych tomu klidně i 10ku, ale ne. ()

Chino odpad!

všechny recenze uživatele

Ať si tyto hovna v Americe klidně točí, ale ať je nám sem, prosím, nevozí! Tohle je fekálie, která má s filmem společné leda tak titulky. Popisovat neherce a neefekty nebudu. Nedokázal bych to. Lidi, za co těch 20%, probůh? Za souboj v metru, či za mladého hrdinu v televizi? Dá se pochopit, že Nova tyhle sračky vysílá ve všení den kolem půlnoci. Jak se ale může něco takového objevit v sobotu v hlavním vysílacím čase na veřejnoprávní televizi? Výsměch, nebo opovržení českým divákem? Gratuluji pane Janeček! Skutečně výborný způsob, jak přesvědčit lidi, aby platili... ()

Reklama

woody odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle dát do sobotního prime-timu se ČT hodně povedlo.Na začátku se rodince uskuteční velké trauma.V této chvíli jsem věděl že to mám vypnout, ale abych měl přehled o IQ všech zúčastněných jsem si to vytrpěl.A pro ty co si myslí že alespoň scéna zemětřasu bude na úrovni -je na omylu.Sestříhalo se to z několika záběrů domolice starých domů.Soucha Svobody je pěkně počítačově zelená až to praští.Empire pěkně plastický a zřítil se s veškerou grácií, hodnou filmařů.___Považujte to za pomstu Kanaďanů Američanům za to že Niagárské vodopády jsou i na americkém území. ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděl díky svému důvěřivému tatíkovi, který vždy dával při vybírání na radu slečen ve videopůjčovně. Byla to sice šílená sračka s vrcholně špatnými triky, ale jednu hvězdičku jí z nostalgie dám. Bylo to totiž v době, kdy Česká televize na sobotní prime-time nenasazovala tyhle fekálie, a aby jste se pokochali, museli jste si je poctivě vyhrabat ze změti videotitulů. Kam se ten svět řítí... ()

Jello Biafra odpad!

všechny recenze uživatele

Skutočný filmový odpad plný logických dier. Za jednu uvediem napríklad scénu pri ktorej som sa až chytal za hlavu: uprostred ničivého zemetrasenia a skazy sa nájdu frajeri, ktorí začnú rabovať a náš dementný hlavný hrdina, ktorý je poliš ich ide z nasadením vlastného života zastaviť. Takže scenárista asi fetoval niečo fakt tvrdé ked to písal. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama