Reklama

Reklama

SWAT: Jednotka v ohrožení

  • USA SWAT: Warhead One
všechny plakáty

Obsahy(1)

Před šesti lety nedokázal námořní důstojník Luc Remmy (Oliver Gruner) ruské mafii zabránit před krádeží nukleární hlavice z utajeného lodního nákladu. Teď se stal kapitánem zvláštní jednotky SWAT v Los Angeles a musí se postarat o to, aby se nebezpečná zbraň nedostala do rukou teroristů a mocného zločince Phillipa Changa. navíc musí obhájit před veřejností své riskantní praktiky, vyrovnat se se smrtí svého kolegy a zachránit svou ženu (Rebecca Ferratti), špičkovou lékařku, ze zajetí! Akce jeho života začíná! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Při svém původním hodnocení jsem byl asi trochu mimo. Současnou optikou musím vesměs souhlasit s vegetolem. Grunera je škoda ve své době patřil mezi moje béčkový oblíbence, ale je pravda, že vyloženou pecku nikdy nenatočil. Tohle je bohužel na podobné úrovni jako jejich předchozí spolupráce s režisérem Hueym Elitní jednotka. Odpad bych tomu zase vyloženě nedal, protože toho je třeba hlavně na ty současný klenoty, ale je toho hodně málo co by tu stálo za zmínku.15% ()

vegetol.mp odpad!

všechny recenze uživatele

Amatérská slátanina, která je svojí nekompetencí totálně mimo tabulky. Levná výprava, amatérský triky a chudák Gruner, kterej se v tomhle braku jenom trápí. Kde jsou ty časy pecek jako Nemesis, Automatic nebo Savage. Co ale čekat od Davida Hueyho a jeho Cineexcelu. Už Zabiják bez tváře s Gary Danielsem, kterej Huey produkoval, byl naprosto strašnej a tohle mu zdatně sekunduje. ()

Reklama

Reklama