Reklama

Reklama

Svatba ve třech

  • Velká Británie Imagine Me & You
Trailer

Obsahy(1)

Příběh dívky, které se ve svůj svatební den zamiluje... ale ne do svědka. Heck a Rachel jsou šťastný pár, kteří se chystají vkročit do své společné budoucnosti. V kostele však Rachel zahlédne neočekávaného hosta. V tu chvíli zjistí, že Heck pravděpodobně není ten pravý. Samozřejmě pokud to spolu nezkusí, nebudou to nikdy vědět. Začíná romantická, vtipná a také bolestná cesta, kterou zná každý, kdo byl někdy očarován láskou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Britsky elegantní, vyprávěné s lehkostí a vtipem - a oběma hlavním hrdinkám jsem jejich vztah bez problémů uvěřila. Přesto jakoby příběh po většinu času klouzal spíš po povrchu ... navíc všichni byli snad až moc vstřícní a chápaví - nebo mi možná jenom chyběl nějaký dramatičtější zvrat. V romantické komedii pochopitelně neočekávám velkolepé tragické vyvrcholení jako od Shakespeara, to vůbec ne, ale závěrečná rozhodující scéna byla příliš tuctová - a v mých očích celý film tak trochu sestřelila - 3,5*. ()

Bonniesgun 

všechny recenze uživatele

Jedna nejistá "žiju-si-šťastný-život,-ale-mám-pocit,-že-by-mohl-být-ještě-šťastnější" novomanželka se svým "nechápu-co-se-s-ní-děje" mužem. K tomu lesbická floristka a mažílkův "vím-že-sexy-a-všechny-holky-jsou-ze-mě-hotový" kamarád. Skončí to úplně jinak, než by všichni zúčastnění (snad kromě floristky) doufali a předpokládali. Cestou ke krásnému konci tam bude spoustu romantické atmosféry, spousta momentů rozhodnutí a spousta skvělých herců. ()

Reklama

elle 

všechny recenze uživatele

Na komedii mi to připadalo smutné - v celkovém dopadu. Na studii této zapeklité situace, to nešlo do hloubky. Některé scény byly velmi milé, hlavní dvě herečky velmi sympatické (ale tak trochu dvojčata). Když to ale srovnám s Láskou nebeskou.....Není to špatný film, splnil co chtěl, ale přišlo mi to trochu moc snaživé a tak zdravě moderní. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Jak už bylo řečeno níže, jedná se o příjemný snímek a na úplném začátku, protože jsem si pustil film aniž bych si o něm cokoli přečetl, jsem špekuloval, že by si v průběhu Matthew Good začal "něco" s nějakým mužem(?). Nakonec film ocení nejen uživatelky těchto stránek a i když u jedné ze zdejších recenzí je hodnocení za příběh pouze 1 bod, tak snínek sem na GT stránky na 100% patří. Závěr na mě až moc americko-slaďoučký ... 5766 ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Trochu málo komediální komedie snažící se zahalit hábitem psychologického dramatu o přerodu sexuální orientace, který je ovšem také dosti děravý - psychologie je strašně jednoduchá a plytká, resp. v podstatě ve filmu vůbec není. Téma je ale dost atraktivní a nekonvenční, zpracování středně minimalistické a světe div se - vkusné a fakt milé. Jen závěr zbytečně velkolepý, okoukaný a provařený. Použití dvou překrásných, něžných lesbiček jako lákadlo pro povrchní diváky a nadržené teenagery je sice děsně samoúčelné, ale musím uznat, že funguje skvěle, na dívenky v hlavních rolích je vskutku příjemný pohled... 7/10 ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama