Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Film režiséra Lasse Hallströma Psí poslání vypráví cituplný a překvapivý příběh jednoho věrného psa (namluvil Josh Gad), který nachází smysl své existence prostřednictvím životů lidí, které učí smát se a milovat. Během pěti desetiletí nás jeden hlas, hlas neúnavného psa, zavede na strhující a povznášející cestu, na které promlouvá k srdci všech lidí, kteří kdy milovali nějaké zvíře. Přestože se během těch let postupně reinkarnuje do několika psů různých ras, je to jeho pevné pouto se spřízněnou duší jménem Ethan, které přenáší a inspiruje jednoho psa na jeho cestě za nalezením vlastního poslání a skutečného smyslu existence a pro svého chlapce. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (447)

easaque 

všechny recenze uživatele

-4* berte toto hodnocení hooodně subjektivní, protože psa máme a navíc zlatého retrívra ;-). Je pravda, že hraje hodně na city, takže nezaujatým tím může hezky brnkat na nervy a ani nenarazíte na žádný nový příběh. Ale když zaběhané scénáristické postupy hezky zaobalíte do příběhu o psích reinkarnací, tak máte doják pro pejskaře na světě. Nebudu teda ani doporučovat, protože jak říká moje drahá polovička, je to film pro masochistu s kapsami plné kapesníků ;-) ... a pusťte si ho jen na vlastní nebezpečí. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Hoyt 

všechny recenze uživatele

Mezi mé nejoblíbenější žánry patří mysteriózní, thriller, krimi a horor. V mém hodnocení se často promítá zvládnutí filmu po řemeslné stránce. Občas je ale potřeba udělat vyjímku a tu si Bailey, Buddy, Tino a Ellie plně zaslouží. Není to takový plánovaný doják jako například Me Before You a ty nejvíce citové scény nejsou tolik natahované ale ve výsledku je to nádherný film a dokáže vzbudit city a tím pádem si zaslouží plné hodnocení. V poslední části stojí za zmíňku ještě výborný Dennis Quaid. Bailey, Bailey, Bailey, Bailey je psí pán. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Několik vtipných scén z počátku filmu se v rozvleklém a ponudnělém citovém vydírání úplně ztratilo. 1) Čekal jsem hodně, dostal jsem málo. Moje chyba._____ 2) Ovšem ti pejskové stojí za podívání. Směsku beagla, německého ovčáka a teriéra následuje zlatý retrívr, pak německý ovčák, welšský korgi pembroke a na závěr je tu mix bernardýna a australského ovčáka._____ 3) Všiml jsem si pěkného 20letého Novozélanďana K. J. Apy (Keneti James Fitzgerald Apa), který hrál Etona v teenagerském věku._____ 4) Abyste si nemysleli, koho že máte doma. Toto jsou otázky, které se vašemu psímu miláčkovi honí hlavou: What is the meaning of life? Are we here for a reason? Is there a point to any of this? ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Zdeněk Srstka by si u tohoto milého snímečku vyhonil všech svých 10 centimetrů. Velice příjemná idylická pohádka o pejscích, která zajisté zachutná každému, kdo má rád pejsky i jinak než v guláši. Dlouho jsem nezažil tak intenzivní, násilnou a vynucenou citovou vydíračku. V tomto případě jsem se ovšem nechal vydírat rád. Tento snímek v podstatě není ničím jiným, než jednou dlouhou přehlídkou těch největších klišé, ale copak se dá pohledu na ta chlupatá stvoření odolat? Jediná moje výtka směřuje k obrovské roztahanosti druhého psího života, který mě v mnoha místech nudil. Mnohem více mi začal snímek chutnat v okamžiku, kdy se začalo skákat napříč nejrůznějšími psími inkarnacemi. Pro psí milovníky naprostá povinnost! ()

gegina31 

všechny recenze uživatele

Žádné výčitky, kvůli médii profláké kauze týrání zvířat, neproběly. Bohužel jsem pár ukázek týrání zvířete viděla a to co se stalo při natáční s tím nemělo nic společného. Film úžasnej, žádný vynucovaný doják. Krásně vymyšlené a zpracované. Ukázka i toho jak by se člověk, nejen ke psovi, neměl chovat. Ale nedělám si zbytečné naděje, že ty, kterých se to týká, by to nějak zasáhlo a změnili to. Pár slziček samozřejmě ukáplo a naopak tam bylo i pár úsměvných situací. Příjemná rodinná komedie. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (12)

  • Tvůrci filmu sklidili ostrou kritiku, když server TMZ zveřejnil video z natáčení, na kterém je německý ovčák nucený vlézt do nádrže, která simuluje divoké peřeje. Pes vypadá vyděšeně a do vody je násilím nucen proti své vůli. V závěru videa dokonce pes zmizí pod hladinou, kdy není jasné, jestli se jedná o součást scénáře nebo se jedná o nešťastné vyústění celé situace. Režisér filmu Lasse Hallström popřel, že by byl v době incidentu přítomen, přestože server TMZ, tvrdí opak. Zároveň dodal, že by jinak incidentu zabránil. Producent filmu Gavin Polone podrobně vysvětlil, co se vlastně toho dne stalo. Video bylo složeno ze dvou záběrů. Polone připustil, že při prvním pokusu o natočení scény byl pes do vody chvíli přemlouván a při druhém pokusu se pes skutečně ponořil pod hladinu, ale jenom na pár vteřin a následně ho okamžitě vylovil bezpečnostní tým, aniž by to na psovi zanechalo nějaké stopy. (ČSFD)

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama