Reklama

Reklama

Werewolves on Wheels

  • Velká Británie Werewolves on Wheels (více)
Trailer

Obsahy(1)

Gang motorkárov navštívi kláštor, kde sa stretnú s rituálom satanistickej sekty. Jeden z kňazov skúša presvedčiť Helenu, ženskú členku gangu, aby sa stala ich obetou. Motorkári na túto žiadosť reagujú zdemolovaním kláštora a útekom, avšak Helena, poškvrnená následkami satanského rituálu, je posadnutá a každú noc sa mení na vlkolaka. Aké budú následky tejto premeny pre celý motorkársky gang? (ancientone)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Werewolves on Wheels to je teda názov kurňa, to musím vidieť !! NO a videl som.... Ako to v 99% býva u starých béčkových filmov, plagát plný obrazov ktoré sa vo filme nevyskytli alebo vyskytli iba na moment je oveľa lepší ako samotný film. Vedel som do čoho idem, toto béčko beriem pozitívne bolo tu plno slušných momentov. Neherci ktorý hrali motorkárov tiež ušli. Celkom podarený bol aj satanistický rituál ktorý preklial jednu z ich žien a zmenil ju na vlkolaka. škoda že žiadny vlkolaci sa na motorkách nevyskytli, ak nepočítam poslednú scénu s jedným vĺčkom. Malo to nábeh na poriadny krvilačný masaker no nič s mojich očakávaní to nenaplnilo. boli tu tri či štyri chabé vraždy. S tohoto by som dokázal nasekať 10 minút perfektnej akcie a hodinu naťahovanej vaty by som vypudil. Za zmienku stoja ešte zaujímavý hippie soundtrack a pekné motorky. Inak ide o relatívnu nudu. Keď chcem sledovať pekné motorky pozriem si radšej Easy Rider ()

AlistairMir odpad!

všechny recenze uživatele

Film má cca 83 minut, vlkodlak se objeví poprvé po 75ti minutách...Jinak většinu času sledujeme bandu kreté...motorkářů, jak štěkají když si hrají na psy, chlastají, válejí se po zemi, běhají po písečných dunách, jezdí na motorkách a to stále dokola. Vlkodlaky miluju, ale tenhle film je jen využil stejně jako pěkný plakát, aby nalákal lidi na něco, co opravdu ve filmu neuvidíte. Nebavilo mě na tom absolutně nic...ani jedna jediná pitomá scéna a ke konci už jsem jen zoufale vyl na měsíc a drásal si chlupy na zádech při představě, že budu muset mojim milovaným vlkodlakům dát ODPAD...Ale oni to pochopí...každej vlkodlak, co tenhle snímek uvidí rozhodně dostane chuť kousnout režiséra rovnou do pr...do pracek, aby v nich už nikdy nemohl držet kameru....Wauuuuu to byla krávovina a bezkonkurenčně jeden z nejblbějších filmů, co jsem kdy viděl... ()

Reklama

ancientone 

všechny recenze uživatele

V krátkej rekapitulácii to znie prijateľne trhnuto, ba až divoko - Motorkári čo narazia na partiu satanistov, zmlátia ich a idú si ďalej, pri čom jedna motorkárka je ako obeť satanského rituálu postihnutá menením sa na vlkodlaka, ďalší sled situácií nie je ťažké si domyslieť, zároveň nie je ťažké pri ňom zívať. Exploitation snímok bez razantného tlačenia v snahe zaujať, dosť suché spracovanie s minimom šťavnatých okamihov, ale so slušnou exploitation základňou. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Hodně lampasácká filmařina, možná ovlyvněna mírou gandže v plicích nejenom herců, ale i štábu. Ze záběrů jízdy gangu na motorkách po pouštních cestách úplně cítit inspiraci Hopperovým Easy Riderem, tu road-tripovou pohodu. Zdejší osazenství je ovšem nevýrazná banda buranů s tahounem Adamem, který není žádný charismatický badass, ale jen neslaný nemastný ňouma s velkým egem. To i vedlejší postava indiána jménem Tarot je zajímavější, protože má intuici a jako jediný ve filmu přemýšlí. S vlkodlačím motivem se mělo vyhrát více, do děje vchází pozdě a rádoby hororové scény nemají ani špetku kouzla v jakémkoliv paramateru “hororovosti” (t.j. nejsou ani strašidelné, ani nechutné, ani formálně zajímavě udělané). Za pár týdnů si z filmu budu pamatovat asi jenom hezkou nahou motorkářku, tančící při okultním obřadu. A za pár měsíců nic. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Co k tomuhle říct? je to béčková slátanina s nějakým kultem, sem tam mrtvolou a hlavně hipísákama. Film mě bohužel zklamal vlkodlaka kteří se tu zas tak často nevyskytujou. A ani masky nepatřily zrovna k tomu nejlepšímu. Nicméně zase člověk nemůže čekat moc je to béčko který zase tak moc lidí nevidělo Já jsem čekal sračkovou zábavu a tu jsem dostal. Paradoxně mě nejvíce znechutily hipíci co namáčej chleba do vína, fujtajbl :-) ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama