Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akční snímek, který se klasickým námětem od soudu prchajících odsouzených zhostil netradičně - policie honí dvojici žen. Prostitutka Scarlett (Tatum O'Neal) využije ozbrojeného útoku v soudní síni k útěku a prakticky proti její vůli s sebou vezme i Tracy (Irene Cara), odsouzenou za víceméně běžný delikt. Dramatické okolnosti obě donutí změnit leccos z jejich zásad.

Snímek byl občas označován jako ženské PEKLO V ŘETĚZECH a staví na atraktivnosti hlavních představitelek - dcery známého herce Ryana O'Neala a zpěvačky Irene Cary. V epizodní roličce drogového bosse se tu mihne i Peter Fonda. (Robbi)

(více)

Recenze (4)

Sejkorka 

všechny recenze uživatele

Jediným motivem pro mne bylo vidět nějaký film s Tatum O'Neal  , která září spolu se svým otcem ve filmu Papírový měsíc . Ovšem  to jí bylo 9 let a za roli dostala Oscara. Tahle ukázka se vůbec nepovedla. Nevydržel jsem ani do konce kanálu, kterým děvčata prchala po útěku od soudu. Začal jsem přetáčet, tudíž jsem např. nepochopil, proč je považovali za vražedkyně, když - ty skutečné - jednu zastřelili a druhá se napíchla na plot. Nějakej ten svědek masakru na živu zůstat musel. No nic, váhal jsem i o odpadu, ale nakonec dám milostivě 1*. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Až prekvapivo zručne nakrútená akčná úteková road movie jednohubka s výbornými ústrednými hrdinkami a pomerne počúvateľným VHS dabingom. Mimochodom v hudobnej linke našiel o rok neskôr nepochybne svoju až doslovnú inšpiráciu Alan Silvestri. (10.6.2018) ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama