Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Valentine Casey zapomněl na minulost. Žije si jako šerif v zapadákově v Tusconu, bez starostí a problémů, maximálně musí občas řešit nějaké rvačky. Během Vánoc je ale nucen se minulosti postavit tváří v tvář. Pochází z rodin psanců, jimž byl zákon vždy jen pro smích. Navíc byla unesena Caseyho milá Adelyne. Společně se svým parťákem se šerif Casey vydává na strastiplnou pouť za spravedlností. Jeho kolty visí proklatě nízko. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

klerik 

všechny recenze uživatele

Škoda, že je to zlý film. Postavy sa konajú hlúpo, kamera nerehľadná, hudba (tri tóny na xylofóne) dementná. Známejší herci akoby len išli okolo, keď sa natáčalo, tak sa na chvíľu zatsavili. Úvod, kde sa zoznamujeme s nepodstatnými postavami, je nudná, keď sa rozbehne klasické westernové účtovanie, je to hlúpe. Hlaný hrdina je nesympatický. Škoda, pretože v svojej podstate je to film o chlapských vzťahoch a džentlmenských dialógoch (Prišiel som ťa zatknúť a odviesť pred súd.). Vince Vaughn sa do úlohy westernového záporáka prekvapivo hodil... ()

Jayem 

všechny recenze uživatele

Tento Dwight Yoakam sa zjavne dosť nudi kedže v tomto filme hrá, režiruje napísal k nemu scenár a urobil aj hudbu. A cez to všetko jeho snaženie som horší western ešte nevidel. Čo mi nejde do hlavy ako do toho dostal také hviezdy. Tie dve hviezdy akurat tak za Vinca a Petra. Ale ak máte radi dobré westerny tomuto sa radšej vyhnite. Myslím že celé to je zle napísané a hlavne zle zotrihané (niekedý som mal pocit ako keby som polovicu nevidel a nachápal som čo sa tam deje) a to ani nespomínam akčné scény. To je kapitola sama o sebe. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Utahaný western s atmosférou. 1) Zajímavý smysl pro detail a zvláštní podmanivá atmosféra nepřehluší nelogické chování postav, křečovitý scénář i nenápadité poněkud nepřehledné přestřelky. 2) Známý autor a zpěvák country music Dwight Yoakam natočil svou scénáristickou a režisérskou prvotinu ve 44 letech. V mládí mu to velmi slušelo a i nyní si zachovává svou pěknou štíhlou postavu. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Často dost nepřehledný western, ve kterém se postavy chovají jako naprostí idioti a kde hlavního hrdinu hraje naprostej zoufalec a herecký dřevo, který navíc neumí ani režírovat, dělat hudbu (filmovou) a napsat scénář. Jediná dobrá pasáž je přepadení hotelu psanci, které je poměrně brutální, avšak závěrečná přestřelka, na kterou jsem se tudíž docela těšil byla naopak xzblití. PS. Billy Bob Thornton musí být asi velkej kámoš toho Yoakama, když vzal takovou roli. ()

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

Je tady tolik gagů že nechápu proč není nikde označení i žánr komedie. Častěji hrají jen na komediální vlně. (Hrob kopou přímo před vchodem do baráku, anebo ,,Promiň že jsem šlápl do tvého hovna, nechtěl jsem pošpinit ,,pokoj,, kde žiješ i spíš ,..........Přestřelka: Poslyš Taylor, co vyhodili do vzduchu? - Přece Harveyho, neslyšel jsi? ) ..........Projevuje se ale nezkušenost režiséra, neumí říct co chce točit. 3/5 ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama