Reklama

Reklama

Recenze (2)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Ani jsem tomu nechtěla věřit a už jsem pomalu předem dávala za pravdu lichým tezím o tom, že tenhle film je zpětně zajímavý jen jako první setkání Aish a Abhiho na plátně. Ale kde že! Dhaai Akshar Prem Ke je zatím rozhodně to nejlepší, co jsem měla možnost vidět z Bollywoodu na přelomu století. Ještě pořád dávám přednost nejnovějším filmům a ke starším se vracím jen obezřetně. DAPK je nicméně film, kde funguje všechno to, s čím jsem doposud váhala a užívám si to nyní plnými doušky. Postupné tání vztahu hlavního páru je lemováno výboji emocionální rodinky nevěsty na straně jedné a na straně druhé nechybí hrdinný sirotek v maskáčích a s indickou vlajkou v zádech... a přesto nic nedrhne, mix romantiky a akce do sebe zapadá jako hodinky. Hudební klipy jsou samy o sobě dokonalé, ale zároveň také výborně posouvají děj kupředu. Aishwarya kraluje v civilu i v sárí a opět neexistuje nikdo, kdo by jí mohl konkurovat :) Abhi je zas velice roztomilý, když je bezradný. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekná staršia Bollywoddska klasika. Abhishek a Aish boli okúzľujúci a takí klasický. Niet tomu veľmi čo vytknúť. Pekný príbeh s dobrým koncom. ()

Reklama

Galerie (28)

Zajímavosti (3)

  • Název filmu pochází z indického přísloví, které shruba znamená: "Intenzivní studium neudělá z člověka moudrého. Pouze člověk znající něco málo o lásce je nejmoudřejším ze všech." (NinadeL)

Reklama

Reklama