Reklama

Reklama

Obsahy(1)

New York City 1988. Wall Street je místem, kde se má uskutečnit největší obchod století, největší korporační fúze v dějinách, formou spekulativního "vykoupení" akcií dobře se rozvíjející se společnosti, která ale patří někomu jinému. V sázce této aukční války je 25 miliard dolarů představující hodnotu společnosti R.J.R. Nabisca, která se dostala do uměle vyvolaných potíží. Roztáčí se kolotoč, ve kterém se cítí ošizeni všichni dravci z Wall Street, kteří byli z tohoto obchodu vyšachováni. Tito barbaři za branami hrozí válkou... Film byl natočen podle skutečné události. Jména společností jsou skutečná, jména postav jsou pozměněná. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

danecek24

všechny recenze uživatele

51. Zlatý Glóbus za rok 1993 - cena (2) - *Nejlepší minisérie / TV film, *Nejlepší herec v minisérii / TV filmu - James Garner + nominace (1) - Nejlepší herec ve vedlejší roli - Jonathan Pryce ()

Dino5an 

všechny recenze uživatele

Velmi poutavý pohled na zákulisí private equity obchodů. Film doporučuje sám Martin Kúšik z Penta Investments a stojí za vidění pro každého, koho tato oblast velkých obchodů zajímá. ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama