Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vůdce Rakeťáků, Giovanni, konečně dopátral. V odlehlé oblasti regionu Johto našel Mewtwoa, kterého se okamžitě snaží odchytit. Ash a jeho přátelé jsou uneseni Dominou, novou členkou Rakeťáků, a zároveň se snaží zachránit Pikachua, kterého zase mají Jessie a James. Pokémonští kloni jsou také odchyceni, a tak se stávají návnadou pro Mewtwoa. Nastává bitva mezi Mewtwoem a Giovannim. Jak tohle jen může dopadnout? (Zíza)

(více)

Recenze (11)

May 

všechny recenze uživatele

Pokemoni ve sve uz chabsi forme v dobe, kdy svet byl jejich manii zcela pohlcen a vyprovokovani rodicove se uz zacli bourit a podnikat ochranne opatreni proti vymyvani mozku svych deti animovanymi pohadkami. Nevim,jak se mi to prihodilo, ale na Mewtwoho navratu jsem byla v kine. Ta atmosfera byla nezapomenutelna. Davy ujecenych deti se zasobou pytliku s bonbony, vsichni halekali na vsechny, film v kine nebyl to nejdulezitejsi - hlavni byl Mew .. kladas, ktery bojoval proti svemu geneticky daleko dokonalejsimu a vyspelejsimu ale zato bratru se zapornymi sklony. Jakmile se na scene objevil sam uzasny Mew, v kine se rozhostilo hrobove ticho. Detem z rukou padalo , co prave drzeli, z ust jim pomalu tekly sliny z toho, jak z niceho nic prestaly zvykat hrst bonbonu a uzasle zirali na platno pred sebou. Nechala jsem se tou atmosferou strhnout a bylo to uzasne (: Na pokemony se nemuzete divat jako na neco prudce inteligentniho a davove silenstvi, kdy deti litaji po parku a jeden pres druheho jeci pro spostu lidi nepochopitelne japonske nazvy priserek, svym zpusobem velice podporuje detskou predstavivost. Mozna jsem sama jeste dite, ale predstava, ze bezim kriklave zelenou krajinou, drzim v ruce cerveno-bily balonek, ze ktereho zahy vyleta muj mazlicek.. se mi libi. Je to uzasne efektni unik mimo realitu zasedlych zamracenych dnu. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Zase na mě dopadla nostalgie té původní animace a původních příběhů v seriálu, a tak jsem si tenhle bonusový film k první filmu vlastně docela zamlouval. No jo, do Pokémonů jsem se zamiloval jako kluk a něco z téhle lásky ve mně ještě zůstalo. Asi toho zůstalo vlastně celkem dost. ()

Fallen_One

všechny recenze uživatele

Ladisec: člověče tobě nezávidim :-) abys rozuměl, tak tu tvojí omezenost. Protože pokud soudíš cokoliv aniž to líp poznáš, tak to asi nemáš v životě zrovna lehký. Pokémoni mají solidní příběhy, dobrou animaci a sem tam se člověk i něčemu zasměje. ()

gazogazo odpad!

všechny recenze uživatele

Hodně špatný sequel /random/ bullshit. Ani jeden fight pokemonu!! Zakomplexovanej mewtwo si myslí že je nejakej existencialista, a zbytek je simultánní překlad pikacu sraček. Možná nejhorší film co jsem měl možnost v životě zatím vidět!! Otřes!! PS. Děkuji Dragon studiu most za totální sracku!! ()

Mik_e 

všechny recenze uživatele

No, popravdě, byla to celkem fuška se proklikat všema těma Pokemon filmama a zjistit, kterej z nich že jsem to vlastně viděl. Ono taky kdo by se v tom vyznal, že jo. Ve všech jsou takový ty podivný japonský potvůrky a všechny ty jejich animáky mají hodnocení odpad. Odpad, odpad, odpad... No, nevím proč. Je to tak typicky japonsky milé a pro to krásné až kouzelné pojetí přírody mám slabost. Jasně, moje oblíbená série to nikdy nebude, jenže já taky nejsem cílová skupina toho fenoménu. Jako skoro každý zde. Ale jen proto přece nebudu dávat odpad, zvlášť když ta pokémoní hodinka tak pěkně uběhla. ()

Radim1. 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, jestli se mi to nelíbilo, protože jsem snad o 13 let starší od doby, kdy jsem Pokémony začal sledovat a zbožňovat, ale nedávno jsem se díval na první seriálové díly a můžu říct, že ovlivnění věkem není až tak velké, prostě tenhle film měl jenom jednu myšlenku (záchranu klonovaných Pokémonů), kdyby se z tohoto hodinového filmu udělala seriálová 20-minutovka, tak by se nic nestalo, prostě o ničem. Tak tenhle návrat se prostě nepovedl... (A to se divím, pač Johto League ještě svou úroveň měla, o tom co pak následovalo po ní, je lepší snad ani nemluvit.) ()

wobufet 

všechny recenze uživatele

Po velkém úspěchu prvního filmu, se Pokémoni vrací v pokračování osudů Mewtwa. Ten se svými klony žije poklidně na vysoké hoře v Johtu, kde ho i přes všechny opatření Giovanny objeví. Né tak dobré jako První film, ale pro jeho fanoušky nutnost. Holt Mewtwo už není takovej krásnej záporák jako tomu bejvalo, Domino je vcelku slušná, ale má málo prostoru. Škoda ()

Fraktální 

všechny recenze uživatele

na nějakým z těch filmů jsem v kině byl už ani nevím na kterém ALE May TO VYSTIHL/A UPLNĚ PŘESNĚ!!!!!!!!!! K velým zaporům patřila u pokémonů stupidita, stále opakující se scénář, a mnoho a mnoho dalšího už tenkrát mi to přišlo dost blbé a některým vecem jsme se smáli (v kolika jsem mohl na to koukat asi tak v 10ti ???) ale nelze tomu upřít jednu věc A TO DOBRODRUŽNÝ (sice nelogický) SVĚT PLNÝ COOLKAPESNÍCH POTVŮREK. (ted se vratím do dětských let) Kdyby takový svět opravdu existoval, řekl bych že by to bylo poměrně dost zábavné (SOUDÍM UŽ JEN Z TOHO když jsem hrál gemboyvé hry z pokémony- prostě GENIÁLNÍ RPG plošinovka kterým se nemůže zábavností a hratelností rovnat většina dnešních supermoderních HER- pokud tuto hru vezmete bez přesudků, že jsou to pokémoni) Nuže NEHODNOTÍM ANI TAK FILM JAKOŽTO POKÉMONY OBECNĚ,možná budu elektronicky ukamenován ale promě KRÁSNÉ 3 *** ()

Reklama

Reklama