Reklama

Reklama

Pokémon 2: Záhada měsíčního kamene

(video kompilace)
  • Japonsko Pokémon: Vol. 2: The Mystery of Mount Moon
Animovaný / Rodinný
Japonsko, 1999, 75 min

Obsahy(1)

Zápas se samurajem: Při procházce Viridianským lesem potkali naši hrdinové mladého samuraje, trenéra Pokémonů. Začíná boj a když už se zdá, že nikdo nezvítězí, zaútočí roj včel, který bitvu zdrží. Ash se bezmocně pokouší volat na pomoc Metapoda, ale naštěstí se všem podaří uniknout díky Pikachuovu elektrickému šoku. Nakonec se objeví i zakuklený Metapod, jeho kukla se otevře a on se konečně promění v krásného Butterfree.

Zápas v Cínovém městě: Když se naši hrdinové přiblíží k Cínovému městu, potkají záhadného prodavače kamení Flinta. Ten pomůže Ashovi v cestě k členství v Pokémonské lize mistrů. V souboji s Pokémonskými bojovníky se postaví jejich trenérovi Brockovi a je poražen. Při přípravě na odvetný souboj s Brockem cvičí Ash Pikachua k lepšímu výkonu. Zvítězí nyní dokonalejší Pikachu? Splní se sen o členství v Pokémonské lize Ashovi nebo Brockovi?

Clefairy a měsíční kámen!: Brock se přidá k našim přátelům a společně pokračují v cestě zkratkou přes Měsíční horu do Blankytného města. Na jejím vrcholku zachránili mladého badatele před útokem hejna Zubats. Badatel Seymor jim na oplátku ukáže jeskyni plnou zraněných Pokémonů. Drahé měsíční kameny, které mají Pokémony posilovat, totiž kradou lidé a Pokémoni tak musí denně bojovat o přežití. (Magic Box)

(více)

Recenze (3)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Jedná se o videokompilaci dílů 4, 5 a 6, jmenovitě Zápas se samurajem, Zápas v Cínovém městě a Clefairy a měsíční kámen. V průměru jednotlivých epizod za 4*. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama