Reklama

Reklama

Novinář Justin Timberlake rozjíždí pátrání na základě jediného slova proneseného v soudní síni. To slovo je: „Děkuji“. Edison je metropolí, v níž bují korupce a boduje organizovaný zločin. Policisté umírají i naivně bojují za svoje vlastní čisté svědomí. Spletité vztahy korupce a neetického chování sahají od politiky, přes soudy až po média. Jedinou možností jak kriminalitu potlačit se zdá být speciální organizovaná policejní složka. Navenek vypadá vše v pořádku, ale když mladý novinář (Justin Timberlake) nahlédne blíže, odhalí zkorumpovaný systém. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

maverick10 

všechny recenze uživatele

Film je postaven predevsim na herecke elite. O nicem jinem to neni. Je to srackoidni film, ve kterem by mel hrat spise Steven Seagal, takhle se to jeste drzi zuby nehty nad vodu, ale na hladine uz kouka jenom nos v podobe Morgana Freemana a Kevina Spaceyho, kteri tu v pribehu maji spise role mentoru. A jak je videt, ani to vam nezaruci slusny vydelek, jojo hold divak neni debil! ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Původně jsem si ten film pustil jen kvůli Justinovi, protože patří mezi mé oblíbence, ale nakonec musím přiznat, že mě to celé zaujalo. Celých devadesát minut jsem seděl v napětí, jak to vše dopadne. Bohužel ta závěrečná střelba byla hodně zbytečná. Kdyby nebylo nepromyšleného konce dal bych nejvyšší hodnocení. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

No, škoda je, že závěrečná přestřelka byla tak chabá, že dva hlavní hrdinové přežili a záporáci chcípli. V jedné přestřelce! To fakt nesnáším. Jinak taky jsem si všiml, na jakém principu fungovala hudba. Když se na obrazovce objevil černoch, tak hrál samá černošská hudba, když tam byl někdo jinej, tak něco jinýho. Nic zvláštního, ale prostě jsem si toho všiml a říkal sem si: no totok.................................................. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Justin Timberlake jako zástupce Sedmé velmoci tentokrát nebude zastrkávat zpátky prso Janet Jackson, ale vyčistí zkorumpované město Edison tak důkladně, že se bude blyštit jako Pulitzerova cena týden máčená v leštěnce. Plejáda slavných herců, nezáživný průběh a přehnaně akční finále - jeden z těch filmů, o kterých si řeknete, že měl rozhodně na víc. Spacey s těmi havraními vlasy vypadal jak Sonny Landham.. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Timberlake je novinár vieryhodný asi ako Matovič vysokoškolák. Hviezdne obsadenie aspoň podľa mien, ale okrem Freemana sa nedá na nič poriadne pozrieť. A na Spaceyho už radšej nikto nie je zvedavý. Žurnalisti alias siedma veľmoc. Až ma trasie z toho, žurnalisti niekedy vyšetrovali a prinášali pravdu na svetlo. Dnes sú to len zapredanci istých záujmov. ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama