Reklama

Reklama

Žraloci

  • Česko Žraloci útočí (více)
Trailer

Obsahy(1)

V oblasti Bermudského trojúhelníku dojde ke střetu vesmírného tělesa s velkým bílým žralokem. Plovoucí podmořská vědecká laboratoř, vedená Mikem (Corin Nemec) a jeho ženou Lindou (Vanessa Angel), se ocitne v ohrožení a musí bojovat o život se zuřivým žralokem. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

Genero odpad!

všechny recenze uživatele

Abych dostatečně výstižně v komentáři pojmenoval tuto diváckou nirvánu, deset dní a deset nocí jsem ve Wordu sepisoval děsivé vulgarity, zrůdně pejorativní označení mužských pohlavních orgánů a stovky slangových výrazů pro neholenou vaginu, jaké jsem se zdráhal použít dokonce i tenkrát, když jsem líznul tou šukačkou pravé koleno. A já jsem, ty vole, nakonec místo ctrl+c zmáčknul delete! Ba ne, dělám si legraci. Byl to příběh originální a promyšlený, při kterém omdléváte rozkoší i při titulcích. Vždyť kolikrát v éře zvukového filmu nějakého recesistu napadlo, že by mohlo žralokovi spadnout na hlavu UFO, aby mu pak z té příšerné rány začalo strašit ve věži a rozhodl se žrát potápěče? ()

rykardo odpad!

všechny recenze uživatele

Mno..., pravdou je, že už jen pohled na podtitulek, kterej se zmiňuje o spolupráci USA s Bulharskem, při natáčení tohoto podmořského sájensfikšn klenotu, ve mně začal budit jisté obavy..., no a samo, že taky jo, obavy to byly zcela oprávněné... Ona to totiž, vážení filmoví přátelé, není žadná prdel, když se na vás v jednom filmovém záběru vyřítí otevřená tlama žraloka za zvukového doprovodu pořádně nasranýho, řvoucího lva či tygra ( nebo co to bylo za šelmu :D:D:D ) a ten samý záběr s tím samým zvukovým doprovodem je pak ještě xkrát použit v různých částech filmu... Ve výčtu podobných " kuriozit " bych mohl pokračovat, ale kašlu na to, byla by to jen ztráta času... Obecně se sci-fi nebo hororovými béčky nemam žádnej problém, ale v případě této kuriozní americko-bulharské kooperace ´sem se chytal za hlavu každou chvíli... a jelikož mam bizarní věci rád, chtěl jsem dokoukat za každou cenu až do konce a tak se taky stalo :-):-) RAGING SHARKS je ve svym ranku jasnym odpadem, kterej bych ke zkouknutí doporučil snad jen uživatelce databáze s nickem Mi Nü-Chai ( za ten ANGST... ), nikomu jinýmu ale ani náhodou... ()

Reklama

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Totální neumětelství a nesmyslný hlášky průměrně topornejch herců ve filmu, kterej moc nedává smysl, je docela zábavný a na Žraloky se dá v klidu koukat, ale rozhodně nejde o nic z ranku zábavnejch bad movies, který vás budou bavit. Tohle za chvilku vyšumí. Nejvíc mě dostala ta závěrečná vykrádačka Vetřelce (mimozemšťani) a Star Treku (loď) :-D Opravdu se to tam muselo nějak vecpat? BTW tak mě napadlo, že by někdo moh natočit film, kde žralok sežere úplně všechny herce, kteří se objevií před kamerou :-) ()

Holina odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto bylo velmi špatné. Herci (tedy pokud se to tak dá říci) běhají po jakési kuchni, přičemž se kamera klepe aby navodila dojem otřesů a výbuchů. Záběry na útoky žraloků se několikrát opakují (asi nezbyly prachy a tak se muselo občas zopáknout něco co už ve filmu bylo) a ten závěr - hahahahaha. To jsem se opravdu nasmál... ()

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Pri "filmoch" tohto typu spravidla hodnotenie ovplyvňujú dva faktory. Buď vás ich béčkovosť nadchne nejakým /častokrát nechceným/ pulpovým kúzlom či dychvyrážajúcou demenciou natoľko, že sypete hviezdičky v záchvate radosti... Alebo ide o béčko, ktoré sa iba zúfalo tvári na čosi viac, než je a na čo má - a vtedy zostáva iba hrobárska lopata a pekne hlboký hrob. Žraloci si vypýtalli moju pozornosť už pri prvom pohľade na "žaketku" DVD, kde mi do očí udrel preklep (!) v slogane. Veľa som si sľuboval aj od americko-bulharskej koprodukcie a od trojčlenky "Bermudský trojuholník - vraždiaci žraloci - emzáci". Sklamal som sa. Na Žralokoch je síce zlé úplne všetko, ale nič z toho netrčí natoľko, aby som tomu venoval láskyplnú pozornosť, s akou si matka pritúli na hruď svoje makrocefalitické dieťa. Vlastne som to chcel spláchnuť do odpadu, ale jednu hviezdičku dať predsa len musím: ze jednu jedinú scénu, kde "votrelecom" a "predátorom" šmrncnutí emzáci predvedú pod vodou začudovanú pantomimickú etudu /scénku nájdete na fotke v galérii, nemusíte kvôli tomu pretrpieť celý film/ . ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama