Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gus (Danny Glover - Smrtonosná zbraň) a Joe (Joe Pesci - Sám doma), jsou dlouholetí kamarádi a vášniví rybáři, kteří vyhráli velkou cenu - prázdninový pobyt na Floridě. Oba kumpáni, kteří mají rádi legraci, se rozhodnou vyrazit na ryby v naději, že konečně chytí svůj největší kus. Na výletě se pochopitelně semele celá řada bláznivých událostí, seznámí se s mistrem podvodů Dekkerem Masseyem a setkají se s dvojicí půvabných žen - Ritou (Rosanna Arquetteová) a Angie (Lynn Whitfieldová). Společně pak prožijí dobrodružství, o jakém si netroufali ani snít, dostanou se do problémů, jaké si snad ani nedokázali představit, ale rozhodně na tenhle výlet nikdy nezapomenou! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (41)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Príjemná oddychovka, ktorá ťaží najmä z perfektného obsadenia dvoch hlavných úloh. Poteší aj zopár fajn hlášok, avšak ani herci nedokážu niečo, čo nemá ambíciu zaradiť sa medzi nadpriemerné komédie vďaka nič moc scenáru (J.J. Abrams!?) vytiahnuť nad onen priemer "iba" svojou účasťou. Pokiaľ máte chuť vidieť pôvodne hudobníka a stand up komika Pesciho v inej úlohe ako je brutálny mafián, tak asi neoľutujete. Ale to si zase môžete pustiť Lethal Weapon 2-4. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Dobra magorina v relativne pozitivnim smyslu. Kdo ma rad zabavny element serie Lethal Weapon, nebude zklaman, prestoze Gibson zde chybi. Z dvojice Glover - Pesci mi vic sedne Glover. Pesci pusobi jako vzdy otravne, ale vzato v zanru komedie se to da, horsi je to kdyz se snazi o serioznejsi role ala tragicti Goodfellas. Ano, je to bcko vesmes o nicem, ale pomerne zabavne. 5/10 ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Naprosto průměrná komedie, která si získala mé částečné sympatie hlavně díky tomu, že já sám rybaření miluju a s problémy hlavních hrdinů jsem se dokázal zžít. Svoje si odvedli i Pesci a Glover, což jsou oba herecké persony a svých rolí se zhostili s takovou grácií a vervou, která zachraňuje i zdánlivě nezachránitelný scénář:) Film, který při sychravém nedělním opoledni vždy přijde vhod.. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zapletka: Pesci a Glover idu na ryby a pri tom zaziju nejake tie akoze vtipne prihody. Casting sa vydaril. Gloverovi a Pescimu to sedelo uz v serii Lethal Weapon. Hraju tu takych dedinskych vydlakov, ktory sa neustale dostanu do nejakej slamastiky. Proste taka menej imbecilna dvojka ako vo filme Blby a blbsi. Ale vysledok nie je prilis vtipny. Scenar neposkytuje prilis moznosti pre vydarene vtipy a ked uz sa najaka prilezitost vyskytne, tak ju pochova svojou reziou nevhodne vybraty reziser Christopher Cain. Akcne sceny mu idu a tak sa dockate par slusnych kaskaderskych kuskov, ale akonahle ide o zabavu, tak nedokaze poriadne vygradovat komedialne sceny a vysledok pôsobi sterilne. Skoda. Take skvele ustredne duo by si zasluzilo lepsi film. 4/10. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Rybář, to je chlap, kterýho přes noc tvrdě znásilňuje jeho manželka a on ráno celej říčnej běží k řece, do který strčí na celý dopoledne chladit ten svůj proutek, kolem 14:00 se vyklimbá a jde do nejbližích uzenin koupit nějakou tu rybí chcíplotinu k jídlu, aby měl sílu na přežítí další sexuální agrese ze strany své manželky. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Pri natáčaní filmu sa stala tragédia. To, čo malo byť úhľadným skokom a pristávacím manéverom, sa stalo osudným pre jednu z komparzistiek na scéne rodinnej komédie. V scéne, v ktorej mal čln naraziť na rampu a pristáť medzi dvoma ďalšími člnmi, ale kaskadér narazil na rampu pod zlým uhlom, prevrátil ju a poslal ju do dvoch ďalších člnov, ktoré potom zasiahli skupinu komparzistov stojacu okolo ako dav v pozadí. 29-ročná Janet Wilder bola pri nehode smrteľne zranená a štyria ďalší boli vážne zranení – vrátane jej manžela, ktorého držala za ruku v čase nárazu. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama