Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Valerii Highsmithové, dceři bohatého magnáta, se celý život lepí smůla na paty. Proto je její otec nervózní, když odjíždí sama na prázdniny do Mexika. Problémy začnou hned při odjezdu, zavazadla jsou poškozená a zřejmě i vykradená. Při telefonování Valerie spadne z balkónu hotelu, záhy je na ulici přepadena a okradena. Dokonce ji srazí motorka, a když se probere z bezvědomí, neví, kdo je. Toho využije dobrodruh Games, který ji odvede k sobě s úmyslem vyrazit z její rodiny nějaké finance. Po sérii katastrof, které se na něj díky Valerii sesypou, toho ale brzy nechá. Tatínek zatím přemýšlí, jak ztracenou dceru najít, a přichází na geniální nápad - po jejích stopách se může vydat stejný smolař, jako je Valerie. Nalézá ho v účetním z jeho firmy. Protože Evžen je ale opravdu cvok k pohledání, posílá s ním do Mexika jako "dozor" solidního, spolehlivého detektiva. (TV Nova)

(více)

Recenze (36)

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrá komedie. Vůbec není sprostě okopírovaná, pardon, dnes se tomu vznešeně říká remake. V hlavní roli místo pana Richarda nesympatický zrzoun - body dolů, jeho nesympatický kolega - body dolů, plagiátorství - body dolů. Snímek se od původního v podstatě neliší. Jen drobnostmi a maskou nateklého hlavního hrdiny. V původní verzi byl herec jen vycpán, zde maska obličejové části. První rvačka je zde zkrácena. 9121/9559 ()

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Remake Kopyta, kterému se ani omylem nevyrovná, ale jinak docela ujde. Rozdíl mezi tímto remakem a originálem je ten, že originál Kopyto s Richardem a Depradierem je i po stém zkouknutí pořád stejně okouzlující. Originál je holt originál a ten je a vždy bude jen jeden a ten mi k divácké radosti 100% stačí. ()

Reklama

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Kvalitní americká komedie, která je vlastně remakem o pár let starší francouzské verze, již docela věrně kopíruje a z větší části z ní vychází. Dá se tedy říci, že za všechno dobré vděčí právě francouzskému Kopytu. Na druhou stranu filmy o nemehlech nás nikdy nepřestanou bavit. Avšak originál je přece jenom lepší, takže musím jít s hodnocením o něco málo dolů. ()

Ariaan odpad!

všechny recenze uživatele

Tak vypadá odpad. Vzít vtipnou, nápaditou, osvěžující francouzsku komedii se skvělými herci, okopírovat ji skoro doslovně, přesto nevtipně, trapně... dosadit americké herce, protože americký divák by asi nešel na "ty cizí lidi"... Za to by tým autorů zasloužit vidět všechny díly Cest domů rychle za sebou... ()

G.Bookwrom 

všechny recenze uživatele

Jak již tady bylo mnohokrát řečeno jde o přesnou kopii filmu Kopyto, až na dvě drobné odlišnosti. Takže pro toho, co jako já nesnáší herecký projev Pierra Richarda a chce přitom film shlédnout, je americká verze ideálním řešením. Jak jsem již napsal jsou zde dvě (alespoň já jsem jich víc nepostřehl) drobné odlišnosti od originálu a to celkem zbytečná scéna s padajícím autem z útesu a hlavně poslední scéna filmu končící vodopádem je oproti nijakému závěru francouzské verze geniální. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama