Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinou americké romantické komedie režiséra Bryana Gordona je Charlie Dunlap, jehož rodiče ho zplodili na zadním sedadle automobilu a možná právě proto se jeho celoživotním osudem stala doprava a cestování. Zatímco kamarádi ze školy sledují sportovní zápasy, Charlie shromažďuje data o dopravě. A také se zamiluje do Amy, s níž celé hodiny sleduje ze silničního nadjezdu kolony aut. Jenže dívka odchází na studia, Charlie se přestěhuje do LA, a i když se po čtyřech letech náhodou setkají, osud je opět rozdělí. Dívka, která ve volném čase tančí v experimentální skupině a nechce se vzdát turné, namluví Charliemu, že si našla jiného. Ten si na oplátku začne románek se svou bytnou, jenže skutečné lásce se poručit nedá… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

DickSand 

všechny recenze uživatele

Zatim žádný komentář ? Podivuhodné !! Tak tedy začnu. příběh o klukovi co se chce celý život stát odborníkem přes dopravu a miluje svoji dívku ( Anne Heche ). Zajímavej film, hlavně díky právě zmiňované herečce, která patří mezi mé oblíbené a v tomto filmu se objevuje v hodně odvážných erotických scénách. ()

Reklama

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Film je to pekný, o tom žádná...jen se mi moc nelíbí jednání Amy, prostě klasický příklad sobectví a vydírání...no, ale jinak je to příjemný film. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Příjemná pohodová komedie mě do sebe překvapivě vtáhla, že jsem dokoukala neplánovaně do konce. Nejvíc za to mohl Ken, charakter jeho postavy i vzhled pro mě neznámého herce, mě přitáhly jak magnet, aniž vím důvod. ;-) Mladičká Anne Heche zase zabodovala svou postavičkou jak proutek. Někdy mi sedne film, od kterého nic nečekám, a tak to má být. Silné 3* především za pár povedených hlášek. Např. té o doktorově praktické knize..."Mám raději literaturu faktu." "To je fakt." ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemný, roztomilý film. Na romantiku pomerne originálna story, výborný Goodman, nádherná Heche a silný feeling doby, ktorý Pie in the Sky neustále vyžaruje. K tomu troška jemného humoru a fakt, že je hlavný predstaviteľ nesympatický a navyše slabý herec je razom zahľadený. 70% ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama