Reklama

Reklama

Flex

všechny plakáty
Krátkometrážní
Velká Británie, 2000, 17 min

Recenze (5)

Deimos 

všechny recenze uživatele

YouTube/// Obsazení 2/10 Děj 2/10 Hudba 6/10 Efekty 8/10/// +výborná práce s efekty, se zvukem, se světlem -pouze audiovizuální podíváná, nic víc/// No pěkně se na to dívá, ale někdy jen tohle nestačí. Určitě je v tom kus umění a kus výborné prace, ale tak nějak zhlédnete a konec/// Celkem 40%/// ()

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Je třeba připomenout, že se jedná o videoinstalaci, nikoli o videoklip nebo krátký film, abychom tomu nevyčítali něco, čím se Flex ani nesnaží být. ()

listr 

všechny recenze uživatele

Muž + Žena = krutá bitka, ale opravdu až do extremu. Užasná hra se světlem, promyšlená kompozice a minimalistická hudba spojená se zvuky dávání si do těla. ()

Mbeast 

všechny recenze uživatele

Nádherné, opravdu nádherné zpracování (myslím to audiovizuální). Jenže. Tohle úplně k vysokému hodnocení nestačí. Ano je to krásné na pohled. Ano je to umění. Ano je to úžasná hra stínů. Ale něco tomu chybí, nějaký smysl, nějaká pointa. Zkrátka parádní na pohled, ale nepříliš zábavné. ()

LokiZombie

všechny recenze uživatele

nejdřív tu máme pudy brutalní, primitivní a přirozené. Pak přijde záblesk, po kterém pudy nemají smysl. Že by nějaký nadpřirozený princip, jenž snad nejde ani jinak na plátně předvést? Duch svatý? Já nevím, ale už jen to, že mě to donutilo se trochu zamyslet tímhle směrem, dává filmu moje uznání ()

Reklama

Reklama