Reklama

Reklama

The 28 Wonders of Wu-Tang

  • Tchaj-wan Wu Dang er shu ba chi
všechny plakáty

Obsahy(1)

Když mladému Tigerovi (Fei Meng) jeho matku chladnokrevně zabije shaolinský mnich Yen Chan Chin (Mark Lung), starostlivý otec Chen Cheung (Jack Lung) vyšle mladého Tigera do kláštera. Zde má zdokonalit své kung-fu, aby časem dostal šanci pomstít smrt své matky a zastavit Yena v páchání dalších zvěrstev. Když je Tiger připraven, vykročí po stopách vražedného mnicha. (Epistemolog)

(více)

Recenze (2)

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Moja Kung-Fu mizéria pokračuje touto rýdzo stupídnou chobotovinou plnou divadelných efektov. Na začiatku typicky zabije zlý majster rodičov dákeho chlapca a toho potom strýko vytrénuje takými metódami, že dnes by ho sociálka zavrela do oloveného suda a hodila do mora. Každopádne keď dospeje musí zložiť skúšku Wu Tang Clanu ( nemyslím tých čiernych rapperov, ale čínsky cech búchačov ) ktorá následne zaberie väčšinu filmu. A tu sa práve prejavuje celá stupidita tohoto diela, pretože náš hrdina musí v dákej pivnici márovať kamenných robotov s vizážou fantomasa po výdatnom obede, zhášať sviečky pľutím vody, alebo biť sa s údajne 80 ročným bláznivým transvestitom. Keď niektorú prekážku nedokáže zdolať, odíde na pár minút trénovať a vzápätí sa triumfálne vráti späť aby sa stal jediným človekom po x rokoch čo zdolal celý test. Keď je konečne po hodine hotovo, je načase vymlátiť onoho zlého majstra. Hrdina teda ide a zloduch tam proste stojí poslušne čakajúc ako sa patrí. Nasledujúca bitka je celkom slušná ( ak nepočítame nejaké tie typické srandovné kulehy ), ale trochu netypicky zakončená. Hrdina totiž zneškodní darebáka tým že mu zákerne hodí kameň do chrbta!!! Ten však ešte stihne ujsť do svojej jaskyne kde pomocou ovládacieho pultu zasype hrdinu hromadou papundeklových šutrov. Prežije to, alebo nie? To sú nervy! Huáááááá... ()

Epistemolog 

všechny recenze uživatele

Neznámý tchajwanský flick je pozoruhodný hlavně, díky hlavním rolím dvou akrobatů Jacka Longa a Menga Feie. Po 30.minutách nudy má solidní fajt Meng Fei s trojdílnou tyčí a umí to i s šavlí, ale to je z pozitiv vše. Finální souboj s Jackem Longem a ocelovým kruhem taky ujde. ()

Reklama

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama