Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na předměstí Philadelphie žijí své životy obyčejní lidé, kteří po svém bojují o své právo na lásku. Nadějný amatérský boxer Otis Barnes, přezdívaný Champ, by rád uživil rodinu jako profesionální sportovec, avšak při střetu s arogantním mladým konkurentem si musí ujasnit, co všechno je ochoten pro svůj sen obětovat. Upovídaného prodavače zeleniny Ellise nemůže na ulici nikdo přehlédnout. Jediný, kdo se mu pokud možno vyhýbá, je jeho vyvolená slečna Jean. Barman Reuben má spořádanou rodinu, leč jednoho dne musí definitivně vyřešit problém se zuřivým opileckým švagrem... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Smileface 

všechny recenze uživatele

Čenošská óda na správnost,ala "Beverly Hills 90210".Myslím že to bylo původně natočeno jako výukový program pro obyvatele Harlemu ;-) ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Ja hodnotím práve naopak veľmi pozitívne. Krásne a krehké malé príbehy malých ľudí. Čo je zlého na tom, že sú tam samí černosi? Aj keď je to len televízny film, ide o príjemné dielko, ktoré môžem pozerať viackrát. Hviezdičku navyše dávam za dvojicu Andre Braugher a Lynn Whitfieldová. ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama