Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

James Belushi ako Rick Latimer prijme funkciu riaditeľa na strednej škole s veľmi zlou reputáciou. Do istej miery je to pre neho trest, pretože zaútočil na priateľa svojej manželky, s ktorou sa rozvádza. Rick sa však rozhodne, že v škole, kde sú obvyklými vecami drogy, nože a zbrane, sa všetko zmení. Jeho heslom sa stanú dve slová - Nikdy viac! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Metodická příručka pro ředitele střední školy. 1) Taková sbírka klišé se hned tak nevidí. Jen jsem čekal, jestli si ředitel vytvoří ze studentů úderné komando. No...snad to mohu prozradit...nevytvořil. 2) Na druhé straně jsem se nenudil, čas před obrazovkou pěkně ubíhal a já se těšil na další záběry s moc pěkným jednatřicetiletým (!) Michaelem Wrightem (šéfem černošského gangu Victorem) a s neméně přitažlivým 22letým J. J. Cohenem (hlavním bělošským padouchem filmu White Zacem). 3) A dozvěděl jsem se i něco užitečného pro svou pedagogickou praxi: Linda, I want you wearing a bra to class. It's not going to change your grade. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Mam rad klasicke filmy o uciteloch a nezvladatelnych ziakoch ako je film Mezi řádky a dokazem sa zabavit aj pri prehnanych hovadinach typu Třída 1984. A tento film je niekde medzi. Nie je dostatocne odtrhnuty od reality, aby to bola WTF zabava a ani to nie je dostatocne seriozne, aby to vyvolalo nejake emocie, pripadne donutilo k zamysleniu. Je to len taka tupa beckova volovina v ktorej obcas pobavi frajer James Belushi. 4/10. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama