Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nadaná atletka Gail Deversová si se svým trenérem příliš nerozumí. Není divu. Bob Kersee je pověstný tvrdostí, s jakou přistupuje ke svým svěřencům. Gail je však odhodlaná proniknout mezi elitu světových sprinterů za každou cenu. Její cesta k vítězství je ale mnohem obtížnější, než si kdo dokázal představit. Po svatbě se totiž Gail musí pustit do boje na dalších dvou frontách. Na jedné straně je manžel R. J., běžec, žárlící na Kersee a čas, který Gail s trenérem tráví, na straně druhé pak nečekané zdravotní problémy... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Dale 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy so športovou tematikou, aj keď hlavne tie zo špičkového športu sú často pomerne slabé. Tento sa ale celkom vydaril. Športové zábery sú pomerne realistické, herečka, ktorá si zahrala hlavnú úlohu ju zvládla výborne. A je až neuveriteľné, že táto skvelá šprintérka, ktorej už na začiatku jej skvelej kariéry hrozila amputácia chodidiel, dokáže víťaziť aj desať rokov po tejto, pre ňu kritickej situácii. ()

xander 

všechny recenze uživatele

Chybou televíznych filmov je že sú príliš televízne, priemerné a zväčša sa na nich podielajú nie príliš skúsený tvorcovia ale Charlayne Woodardová a veterán Luis Gossett Jr. zachranujú čo sa dá. Trošku smutný výsledok, pretože tento príbeh pôsobí ako zázrak, Gail hrozila amputácia nôh ale dokázala sa vrátiť a výtaziť a po dlhých rokoch sa stala jednou znajlepších športovkýn sveta. ()

Reklama

Reklama