Reklama

Reklama

Lupin III: Babylon no ógon densecu

  • Japonsko Lupin III: Babylon no Ougon Densetsu (více)
všechny plakáty

Recenze (4)

JFL 

všechny recenze uživatele

Kde jinde mohl Seidžun Suzuki plně odpoutat svou obrazotvornost z řetězu než v animovaném filmu, který navíc náleží k proslulé nadsazené sérii inspirované francouzskými kriminálkami. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Pohľad na Lupina III v ružovom ma celkom ubíjal. Našťastie bol tento film nabitý gagmi, zlosynom, ktorý zabíjal "mucholapkou smrti", slušnou akciou, skvelým soundtrackom a so strašným koncom. Nemôžem sa nejako stotožniť s nadprirodzeným koncom, tak nejako som bol sklamaný aj pri Mamovi. Nuž uvidíme čo mi ponúkne charizmatický Lupin III ďalej. ()

toktokmokmok 

všechny recenze uživatele

Veľmi silný príbeh o mimozemskom zlate a čakaní na vyslobodenie zo Zeme na pozadí klasických Lupinovských reálií, ako ich poznáme zo seriálu. Ešte väčším zážitkom ako v seriáli je hudba. ()

manali 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus snad až příliš bujaré a naprosto oproštěné od veškeré spojitosti s čímkoliv reálně existujícím. Lupinovské extrémy (běhání po střechách, uhýbání kulkám..) jsou zde dovedeny ad absurdum a to někdy působí trochu prvoplánově zábavně. Mám trochu výhrady k plynulosti animace (mohlo být více okýnek:-), ale kresba jako taková je originální a dobře zvládnutá, jakoby se více přibližovala k reálu (obličeje), působí docela drsným dojmem. Možné tu je všechno a všechny Lupinovské stereotypy dojdou několikekerého naplnění. ()

Reklama

Reklama