Reklama

Reklama

Get Ready

všechny plakáty
Krátkometrážní
Rakousko, 1999, 1 min

VOD (1)

Recenze (8)

Deimos 

všechny recenze uživatele

YouTube/// Obsazení 2/10 Děj 1/10 Hudba 5/10 Efekty 1/10/// +hudba -střih, děj?/// Buď jsem viděl neco jiného a nebo prostě nechápu co jsem to viděl. Podle komentáře nademnou chápu, že nejspíše jde o nějakou ukázku, snad trailer na něco co nemá daleko k umění, ale moudrej z toho nejsu./// Celkem 20%/// ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Zdálo se mi to vtipné. Snímek pracuje s nalezeným materiálem z hraného filmu. Tscherkassky se od idylické scény u moře přesouvá k noční zběsilé jízdě autem. Radikální pohyb předmětů, těl a smyslů ilustruje sílu filmu. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Ako upútavka na filmový festival je to dokonalé, rozhodne má Tscherkassky tendenciu naverbovať účastníkov festivalu takejto kadencie. ... Avšak to je jeho jediný účel. Tí ktorý nepoznajú tohoto režiséra boli určite nesmierne prekvapený epileptickou zmenou zvuku, bielej a čiernej farby ale mi, čo ho poznáme vieme, že nám týmto kúskom nič nového neukázal. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Z toho, co jsem viděl, to vypadá jako Tscherkasskyho tvorba v kostce. Nebýt toho konce, tak je to dobrý i jako trailer na Vídeňský filmová festival. 3* ()

boogieman 

všechny recenze uživatele

Keď sa na to pozerámm ako na film, je to za 4* (predsa to je len ničím nový Tscherkassky, naviac má aj lepšie kúsky). Viac však oceňujem to, že je to koncipované ako pozvánka na Viedenský filmový festival, čo mi príde značne originálne a neotrelé, takže kludne može byť aj za 5*. ()

Machrovic 

všechny recenze uživatele

R****** je to vynikající. Ale od filmu čekám víc. (Hvězdičky tam mám, abych nespoileroval. Kdo se na to jukne, tak to pochopí. Aspoň teda doufám.) ()

Reklama

Reklama