Reklama

Reklama

Happy-End

(festivalový název)
Krátkometrážní
Rakousko, 1996, 12 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Veselá found footage koláž, v níž žena s mužem oslavují, smějí se a tančí mezi šampaňským a sacher dortem. Seřazení a manipulace s obrazem vytvořily idylickou radost ze spolubytí. Materiál seřazený od konce k začátku vyúsťuje do roztancovaných filmových políček. (MFDF Ji.hlava)

Recenze (4)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Tentoraz ma Peter Tscherkassky sklamal. Ono to je v podstate s tých 10 minút celého času až 8 iba čisto surová nahrávka ktorú akoby ani tvorca nezostrihal. Proste to pôsobí tak ako by bol záznam použitý tak ako bol vytvorený. To, že tam vložil nejakú zvukovú mindfuck stopu mňa rozhodne neuspokojí keď si porovnám aké brutálne snímky tento tvorca nakrútil predtým aj potom. Snímka zachytáva vianočnú atmosféru staršieho páru, asi pravdepodobne manželov, ktorý do seba obracajú jeden pohárik za druhým. Pijú nejaký likér či čo. V posledných dvoch minútach síce Tscherkassky opráši svoj starý dobrý mindfuck um ale rozhodne tým nič nezachraňuje. 1.5* ()

Ninkaa 

všechny recenze uživatele

Peklo manželství po třiceti letech, hojně zalévané alkoholem za doprovodu písně Annie Cordy "Bonbons, Caramels, Esquimax, Chocolats". Found footage film. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama